Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zubům sluší bílá barva

26. 03. 2008 | Péče o tělo
Zubní sklovina je přirozeně mléčná, ale během života se barví nejrůznějšími pigmenty. Mezi nejobávanější barviva patří cigarety, káva, čaj, kolové limonády a červené víno.

Při jejich pravidelné konzumaci získávají zuby zažloutlý až nahnědlý odstín, kterému nezabrání ani poctivé čištění zubů. V té chvíli nastává čas pro speciální bělení. Světovou novinku v této oblasti představuje bělení za pomoci tzv. plazmové lampy, které jako první v Česku zavedla Klinika GHC Praha.

Bílá zubům sluší„Bělení probíhá jako chemická reakce. Můžeme si ji představit jako odbarvování u kadeřníka, který za pomoci chemikálií vytáhne z vlasů jejich zabarvení, tedy pigment,“ vysvětluje stomatolog Martin Mikšovský z Kliniky GHC Praha. Při správné životosprávě vydrží bělejší zuby dva až tři roky.

Jak celý zákrok probíhá?
Stomatolog nanese na zuby červený bělicí gel, který je aktivován plazmovou lampou – malým přístrojem podobným zubní vrtačce. Lampa svítí na zuby zhruba tři minuty, poté se nechá bělicí gel stejnou dobu působit. Pak se gel ze zubů spláchne a celý postup se znovu opakuje. Bělení zubů pomocí plazmové lampy je bezbolestné a velmi šetrné. Díky této převratné metodě může mít zářivý úsměv s bílými zuby již téměř každý.

Během jediné hodinové procedury mohou být zuby vyběleny až o čtyři odstíny. Celý zákrok stojí cca 5 500 korun. Bělení zubů za pomoci plazmové lampy nelze aplikovat v případě příliš citlivých zubů, nebo nadměrného množství zubních výplní. V takovém případě nabízí Klinika GHC Praha alternativní metodu v podobě tzv. pískování, při níž se zuby čistí pomocí proudu vody s rozpuštěnými krystaly bikarbonátu.


Zdroj: GHC Praha

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
oprava 130
Obrázek uživatelky
profil
Prodávají to i u nás. Plastový aplikátor se naplní gelem a nechá se působit. Maj to v DM a na 30 aplikací to stojí asi 600kč. Ale vyzkoušený to nemám Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
zuby jsem si naučila bělit během pobxtu v USA, běžně si tam koupíte takové papírky na zuby na kterých je gel s minim. obsahem kysličníku. dáváte si je pravidelně 2x nebo 1x denně a tak za 3 týdny máte zuby o moc bělejši. Balení stojí kolem 1000 kč. u nás to také prodávají ale nepřilnou k zubům tak dobře jako ty z usa. ale efekt je také dobrý. lze zopakovat tak 2 x ročně.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles