Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zumba Mega párty – největší taneční párty v Brně

2. 02. 2011 | Fitness

Čtyři lekce Zumby, osm TOP lektorů z Maroka, Slovenska a České republiky, kadeřnická a street dance show, vystoupení perkusionisty Eddyho Portelly a mnoho dalšího čeká návštěvníky Zumba Mega párty, která proběhne v sobotu 26. února 2011 v brněnském kampusu. Přijďte si zatančit, spálit přebytečné tuky a nasát atmosféru plnou exotických rytmů a pozitivní energie.


Zumba párty proběhne v moderních prostorách Fakulty sportovních studií Masarykovy univerzity, která sídlí v kampusu v Brně – Bohunicích. Na tanečníky čekají mimo lekcí Zumby a doprovodného programu také ochutnávky fitness potravin a prezentace značek pro ženy.


zumbaVšichni účastníci obdrží dárek v hodnotě 400 korun zdarma – v balíčku najdou kosmetické produkty, sportovní doplňky a volné poukázky od partnerů.


8 TOP lektorů z domova i ze zahraničí


Hlavní hvězdou Zumba Mega párty bude jeden z nejžádanějších evropských lektorů Zumby, vicemistr světa v hip hopu, úspěšný choreograf Abden Sabbar. „Abden pochází z Maroka.


V současné době žije v Belgii, kde studuje prestižní sportovní univerzitu v Bordeaux. Díky Abdenovi bude Zumba Mega párty plná exotiky a obohacená o prvky street dance
,“ říká lektorka Barbora „Bunny“ Tomášková.


Lekce povedou také slovenské hvězdy Zumby, několikanásobní mistři Slovenska a vicemistři světa v salse z roku 2009 - sourozenci Neli a Mário KovaczoviNeli a Mário působí nejen jako lektoři Zumby, ale také jako choreografové – jejich choreografie plné plné energie a dynamických rytmů jste mohli vidět na slovenské televizi Markíza v pořadu Let´s zumbaDance,“ dodává Bunny. Neli a Mária doprovodí perkusionista Eddy Portella, který spolupracoval s mnoha slovenskými umělci – například zpěvačkou Tinou.


Na Zumba Mega párty přijede také Michal Němeček – zkušený lektor Zumby, účastník mnoha Zumba maratonů a úspěšný tanečník. Michal je mistrem České republiky v salse z roku 2009 i 2010 a vicemistrem Evropy v salsa shines z roku 2010.


Proslavil se jako choreograf Lucie Borhyové v taneční soutěži Bailando a taneční partner Štěpánky Hilgertové v taneční soutěži StarDance. Další lekce povedou lektoři Taneční školy Dynamic v čele s Barborou „Bunny“ Tomáškovou – vítězkou prestižní soutěže Dance Floor Attack 2009 a mnoha street dance battlů. „V rámci doprovodného programu proběhne kadeřnická show studia Tony and Guy a street dance show,“ říká Zuzana Šebestová z Taneční školy Dynamic.


Zumba – cvičení pro každého


abden-sabbyZumba zažívá boom, a právě proto jsme se rozhodli uspořádat akci, která nemá co do počtu návštěvníků v České republice obdoby,“ říká Zuzana Šebestová, hlavní organizátorka akce. Proč je vlastně Zumba tolik oblíbená?


Jde o dynamické a zábavné cvičení, při kterém jednoduše zformujete postavu, spálíte přebytečné tuky a zlepšíte vaši náladu.  Neváhejte proto a kupte si i vy vstupenky na Zumba Mega párty – k dostání jsou na pokladně Taneční školy Dynamic v Brně.


Zdroj: TS Dynamic.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Aj ja chodím na zumbu 2 krát do týždna už skoro rok a je to perfektné.
Obrázek uživatelky
profil
na zumbu chodim jiz pul roku a kazdemu jen doporucuji. Je to super relax. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
.........se take zacina, i kdyz je to z ruky, zvazuji, zda to prece jen nezkusim.........
Obrázek uživatelky
profil
U nás ted začala,ale nemám tam s kým zajet ráda bych to zkusilaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles