Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zumba Mega párty – největší taneční párty v Brně

2. 02. 2011 | Fitness

Čtyři lekce Zumby, osm TOP lektorů z Maroka, Slovenska a České republiky, kadeřnická a street dance show, vystoupení perkusionisty Eddyho Portelly a mnoho dalšího čeká návštěvníky Zumba Mega párty, která proběhne v sobotu 26. února 2011 v brněnském kampusu. Přijďte si zatančit, spálit přebytečné tuky a nasát atmosféru plnou exotických rytmů a pozitivní energie.


Zumba párty proběhne v moderních prostorách Fakulty sportovních studií Masarykovy univerzity, která sídlí v kampusu v Brně – Bohunicích. Na tanečníky čekají mimo lekcí Zumby a doprovodného programu také ochutnávky fitness potravin a prezentace značek pro ženy.


zumbaVšichni účastníci obdrží dárek v hodnotě 400 korun zdarma – v balíčku najdou kosmetické produkty, sportovní doplňky a volné poukázky od partnerů.


8 TOP lektorů z domova i ze zahraničí


Hlavní hvězdou Zumba Mega párty bude jeden z nejžádanějších evropských lektorů Zumby, vicemistr světa v hip hopu, úspěšný choreograf Abden Sabbar. „Abden pochází z Maroka.


V současné době žije v Belgii, kde studuje prestižní sportovní univerzitu v Bordeaux. Díky Abdenovi bude Zumba Mega párty plná exotiky a obohacená o prvky street dance
,“ říká lektorka Barbora „Bunny“ Tomášková.


Lekce povedou také slovenské hvězdy Zumby, několikanásobní mistři Slovenska a vicemistři světa v salse z roku 2009 - sourozenci Neli a Mário KovaczoviNeli a Mário působí nejen jako lektoři Zumby, ale také jako choreografové – jejich choreografie plné plné energie a dynamických rytmů jste mohli vidět na slovenské televizi Markíza v pořadu Let´s zumbaDance,“ dodává Bunny. Neli a Mária doprovodí perkusionista Eddy Portella, který spolupracoval s mnoha slovenskými umělci – například zpěvačkou Tinou.


Na Zumba Mega párty přijede také Michal Němeček – zkušený lektor Zumby, účastník mnoha Zumba maratonů a úspěšný tanečník. Michal je mistrem České republiky v salse z roku 2009 i 2010 a vicemistrem Evropy v salsa shines z roku 2010.


Proslavil se jako choreograf Lucie Borhyové v taneční soutěži Bailando a taneční partner Štěpánky Hilgertové v taneční soutěži StarDance. Další lekce povedou lektoři Taneční školy Dynamic v čele s Barborou „Bunny“ Tomáškovou – vítězkou prestižní soutěže Dance Floor Attack 2009 a mnoha street dance battlů. „V rámci doprovodného programu proběhne kadeřnická show studia Tony and Guy a street dance show,“ říká Zuzana Šebestová z Taneční školy Dynamic.


Zumba – cvičení pro každého


abden-sabbyZumba zažívá boom, a právě proto jsme se rozhodli uspořádat akci, která nemá co do počtu návštěvníků v České republice obdoby,“ říká Zuzana Šebestová, hlavní organizátorka akce. Proč je vlastně Zumba tolik oblíbená?


Jde o dynamické a zábavné cvičení, při kterém jednoduše zformujete postavu, spálíte přebytečné tuky a zlepšíte vaši náladu.  Neváhejte proto a kupte si i vy vstupenky na Zumba Mega párty – k dostání jsou na pokladně Taneční školy Dynamic v Brně.


Zdroj: TS Dynamic.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík chodím taky a to už je mi přes 60. Je to prima, nikdo tam na mě nekouká, jako bych tam nepatřila. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to bude divoká akcia
Obrázek uživatelky
profil
zrovna dneska jsem měla jít,ale nemůžu..jsem nemocná :/ a do toho Brna, bych jela hned,ale není odvoz a s kým jet :/ ;)
Obrázek uživatelky
profil
tak já ji tancuji doma před televizíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky chodím a je to super takhle spocená jsem ještě nebyla a ta perfektní kondice no prostě je to dobrý doporučujiSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles