Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zvířátka ve hře, písni a tanci

5. 03. 2011 | Knižní tipy

Název knihy: Zvířátka ve hře, písni a tanci
Autor: Kulhánková, Eva
Nakladatelství: Portál
Rok vydání: 2011
Brožovaná vazba
Počet stran: 144 str.
Cena: 319 Kč


Kniha je souborem písní, básniček, říkadel, her a pohádek o zvířátkách – ve spojení s hudbou, zpěvem, pohybem, dramatickým zpracováním, s maňásky, maskami a dalšími reálnými i imaginárními rekvizitami.


knihaPoetika lidových a dětských písní vtahuje děti do světa zvířátek a seznamuje je s jejich charakteristickým pohybem (let ptáků, vlnivý pohyb kočky, ostrý krok raků, houpavý krok medvěda apod.). Skupinový ptačí zpěv přibližuje dětem hravou formou hudební polyfonii.


V hudebních pohádkách podporujeme dětskou tvořivost a fantazii tím, že děti samy dotvářejí podle hudby téma a děj, případně kreslí prožitou hudební pohádku. Hravou formou podněcujeme vlastní tvorbu dětí. Vedeme je k aktivní spoluúčasti při pohybových, hereckých, výtvarných či hudebních činnostech. Kniha je doplněna CD s hudebním doprovodem.


O autorce:


Eva Kulhánková působí jako taneční pedagožka, lektorka České hudební společnosti a Pedagogického centra Praha, vede hudebně pohybové a taneční semináře. V Portálu vyšly její knihy Hudebně pohybová výchova, Písničky a říkadla s tancem (2002), Taneční hry s písničkami (2006), Cvičíme pro radost (2007), Řemesla v písni a tanci (2009).


Více informací nejen o této knize Zvířátka ve hře, písni a tanci
se dozvíte také na stránkách nakladatelství Portál.


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles