Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Toužíte po vlastním? Nechte si ušít dům na míru svým představám

12. 04. 2021 | Novostavba
-Komerční sdělení-

Po vlastním bydlení touží téměř každý, aby se ale vysněný dům nestal noční můrou, je dobré věnovat před samotnou stavbou patřičný čas také plánování. Podívejte se na naše doporučení, která vám pomohou na cestě k bydlení snů.

Plánujte včas a s odborníkem


Proces, který budete muset absolvovat na cestě k vlastnímu bydlení, je poměrně zdlouhavý a plný komplikací. Aby byl výsledek dokonalý a doslova šitý na míru vaší vysněné představě, doporučujeme vše důkladně promyslet do posledního detailu.

Specialisté na návrhy domů by vám nepochybně mohli vyprávět o spoustě příkladů, kdy bylo nutné provést zásadní změny v interiéru nových domů, aby se majitelé skutečně dočkali bydlení, které bude vyhovovat jejich potřebám.

Abyste se nedostali do fáze, kdy jste se svým novým bydlením nespokojení, je nutné si zavčasu promyslet, jaké máte na dům nároky. Nebojte se využít odborných konzultací již ve chvíli, kdy ještě nevlastníte ani pozemek, či nemáte vyhlédnutý dům ke koupi.

Pro projektanty a návrháře je totiž mnohem jednodušší pracovat s klienty od samého počátku a podílet se na formování představy o vysněném domu již v rané fázi.

Toužíte po vlastním? Nechte si ušít dům na míru svým představám

Stanovte si jasné priority


Očekávejte mnoho otázek – Jste spíše městským typem, nebo máte raději klid venkova? Plánujete početnou rodinu? Jaký máte rozpočet? Máte raději spíše klasický nábytek, nebo toužíte po nejnovějších trendech?

Podobných otázek mohou být i desítky a na jejich základě společně s odborníkem stanovíte jasné priority, které musí nový dům splňovat. Ať už jde o lokalitu, dispozice, velikost zahrady, či volbu materiálů a barev. V případě fasády domu je rovněž spousta otázek, jak bude vypadat. Nabízejí se nejrůznější možnosti ať už jde o širokou nabídku barev, obkladové pásky, či mnohé jiné varianty. S pečlivě stanovenými prioritami bude hledání nemovitosti sice pravděpodobně trvat delší dobu, ale pravděpodobnost, že zvolíte správně, je naopak nesrovnatelně vyšší.

I vy máte právo se ptát


Jak ale vybrat profesionála, který opravdu vyhoví vašim potřebám? I vy byste si měli najít čas a podrobit specialistu dotazům. Prohlédněte si ukázky jeho realizací a zjistěte, zda jste schopni najít vzájemný konsenzus. Dejte si neformální schůzku u kávy a vzájemně se poznejte – zní to možná na první pohled nekomfortně, ale člověk, který bude formovat podobu vašeho vysněného domu, by vás měl poznat i po lidské stránce. Investice do nového domu bude patrně nejvýznamnější investicí vašeho života. Nesvěřujte ji tedy do rukou někoho, o kom nejste stoprocentně přesvědčeni, že bude vhodným odborným partnerem.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !