Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Typy pánských triček – víte, jak se od sebe liší?

11. 03. 2021 | Pro muže
-Komerční sdělení-

Často si stěžujete, že váš protějšek vůbec nerozumí vašemu šatníku? Všechny známe hlášky typu „A tyhle šaty jsou jako jiné než ty předtím?“ Klid, dámy, pánové to mají podobně. I oni rozlišují nejen základní barvy svého oblečení, ale i jejich střihy a materiály. I když ty většinou rozdělují na pohodlné a nepohodlné.

Víte například, jaké typy pánských triček má váš drahý ve skříni? Mrkneme se na pár základních, ať víte, „co máte doma“.

Basic trička


Takzvaná basic trička jsou naprostým základem šatníku každého muže. Obvykle jsou to jednobarevná, bavlněná trika, která je vhodné nosit jak samostatně, tak například pod košili, svetr či do saka. Zatímco ta pod sako by měla mít ideálně dlouhý nebo alespoň krátký rukáv, pod košili si muž může klidně obléci i triko bez rukávů. Pozor by si měl dávat především na barvu basic trika, aby pod košilí příliš neprosvítalo.

Typy pánských triček – víte, jak se od sebe liší?Trika s výstřihem do V


Tento typ triček je stále hodně oblíbený. Výstřih do V vypadá na mužích opravdu velmi dobře a například jednobarevné triko hned ozvláštní.
Design, střih i materiál takového trika se obvykle odvíjí od toho, pro jakou příležitost je určeno. Trika do V se totiž dají nosit jak ke sportu, tak do města či jako základní pod svetr, košili či mikinu.

Trika s potiskem či se vzorem


Pro pány, kteří se neradi drží se svým outfitem při zemi a jednobarevné oblečení jim připadá nudné, naštěstí módní návrháři vymysleli i trika výraznější. Pokud váš miláček patří právě do této skupiny mužů, spíš než nudným bílým basic trikem mu uděláte radost výrazným tričkem s potiskem. Například potisk různými čísly, písmeny, slovy nebo naopak obrázky smajlíků, lebek a dalších motivů jsou právě in.

Pokud vám to ale připadá jako moc velká „divočina“, můžete samozřejmě také zvolit mírnější vzory, jako jsou pruhy, různé čáry či drobné obrázky. Nicméně, e-shop Bolf nabízí triček celou řadu, a to nejen těch potištěných.

Trika bez rukávů


K trikům bez rukávů rozhodně neřadíme jen basic trička, která jsou vhodná jako spodní vrstva. Naopak, pokud navíc muž posiluje a má vypracovanou postavu, především ramena a paže, bude v triku bez rukávů doslova k sežrání.
I tato trika tedy mohou mít různé barvy, střihy, ale i vzory či potisky. Pozor jen, aby mu ladil celkový outfit.

Trika na sport


Toto je naprosto samostatná kategorie. Trika na sport jsou totiž určena opravdu přímo ke sportování. Ne, že by si v nich muž nemohl vyjít do města či na party. Nicméně sport je to, kvůli čemu byla tato trika vyrobena a tomu odpovídají i jejich vlastnosti. Ostatně, i vy sama určitě ve své skříni nějaké takové tričko vlastníte, takže víte, o čem je řeč.

Klíčovou vlastností sportovních triček je materiál. Musí zohledňovat to, že se člověk musí cítit pohodlně. Tričko musí být pružné, aby nikde netáhlo a přizpůsobilo se různým pohybům těla. Tou nejdůležitější vlastností je ale to, jak materiál trička pracuje s teplotou těla, okolního vzduchu a s vlhkostí. Ideální sportovní tričko tedy musí odvádět pot z povrchu těla pryč a udržovat tak tělo v suchu a komfortu.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !