Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy a rady: jak vybrat ten pravý dámský parfém na léto?

6. 04. 2021 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Traduje se, že jeden parfém můžete používat v zimě i v létě. Pravda je však úplně jinde! Každé roční období si při výběru parfému žádá jiný přístup, a pro léto to platí dvojnásob. S nástupem horkých dnů se často stává, že se vůně našich parfému otevírá jinak: to, co nám předtím příjemně vonělo, je teď agresivní a těžké. Jaké dámské parfémy tedy vybrat v letní horké dny? To se dozvíte v následujícím článku.

Na co si dávat pozor při výběru?


Je velmi důležité vědět, jak se otevírají tóny parfému na vaší pokožce. Odborníci doporučují volit lehčí vůně. Pokud si vyberete nový parfém, který jste nikdy předtím nenosily, měly byste si koupit lahvičku s menším objemem. Aplikujte parfém ráno a pokuste se sledovat, jak bude na pokožce reagovat, jak se budete cítit vy po celý den. Pokud vůně způsobí bolest hlavy nebo nepohodlí, není to »vaše« aroma.

dámské parfémy Jaké tóny hledat v letních parfémech?


Citrusové tóny. To je svěžest, radost a energie! Tóny bergamotu, pomeranče nebo grapefruitu potěší vás a vaše okolí, jsou ideální v horké dny. Osvěžují, dodávají pocit energie. Nezatěžují váš celkový look a vytvářejí dojem lehkosti. Měly byste ale dávat pozor na sladké, krémové, vanilkové a karamelové tóny, ty jsou ideální v zimě. V horkých dnech věnujte pozornost parfémům s lehčím charakterem.

Květinové tóny. Nenechají nikoho lhostejným. Jejich vůně vzrušuje, láká a hraje nejjasnějšími barvami. Rozkošné tóny pivoňky, růže, fialek, irisu, jasmínu či konvalinky vytváří slavnostní atmosféru a budou perfektní volbou pro letní den a podvečer.

Mořské tóny. Zvuk mořského příboje, svěží vzduch a teplý vánek. Takové jsou parfémy s mořským akordem.

Ovocné tóny. K létu se ovoce náramně hodí, ovocné tóny v parfémech tak dokonale podtrhnou váš letní vzhled. Dodají pocit svěžesti, čistoty, lehkosti a tepla. Ve složení parfému se často objeví tóny jablka, hrušky, meruňky, švestky nebo meloun.


Nejlepší letní dámské parfémydámské parfémy


Každá z nás má jiný vkus a to, se líbí jedné, se nemusí líbit druhé. Proto vám nabízíme náš malý výběr parfémů, mezi nimiž si určitě najdete ten »svůj«:


    1. Kenzo L'Eau par Kenzo
    2. Chanel Chance Eau Vive
    3. L'Extase Nina Ricci
    4. Dolce&Gabbana Light Blue
    5. Marc Jacobs Perfect



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !