Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o pobyt a vstupenky do Wellness Horal

15.01. - 21.01. 2018 | Aktuální soutěže
hotel Lanterna











Chtěli byste si zpříjemnit zimní čas romantickým výletem na hory? Pozvěte svou drahou polovičku do Beskyd, do Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích. Tady si společně užijete jak lyžování, tak i běžky či procházky zimní krajinou, odpočinek ve vyhřátém wellness a prvotřídní gastronomii.


masáž BaliSpa hotel Lanterna leží u lesa na kopci nad údolím mimo běžný ruch a přitom na dosah všeho, co si jen můžete přát. Hned naproti je sjezdovka a dole pod kopcem začíná síť 40 km upravovaných tras pro běžky. Využít můžete i indoor golf, bowling či fitko. Hotel si své hosty skutečně hýčká: v ceně je kromě snídaně také večeře a hlavně neomezený vstup do L-Spa i do blízkého Wellness Horal s termálními bazény a saunovými rituály. Odpočinek si tak vychutnáte doslova od probuzení do pozdních večerních hodin.


Wellness Horal

Když si objednáte některý z pobytových balíčků, můžete se těšit i na další pozornosti v ceně: třeba na skipas, exotickou masáž a pozdní oběd s balíčkem Zimní dovolená. Nejluxusnější hotelové pokoje Suite Spa mají i svou vlastní vířivku, což je skvělý tip pro valentýnskou romantiku. K ní doporučujeme balíček Romantické hýčkání s masáží, beauty ošetřením, degustačním menu k večeři a snídaní do postele. Všechny požitky korunují delikatesy místní kuchyně, zaměřené na moderní valašskou gastronomii. Pro gurmány je tu i zážitková restaurace, do konce února navíc s nabídkou poledních menu v rámci Grand Restaurant Festivalu.

Nenechte si ujít chystané akce: 

20. 1. Porcování medvěda s J. a P. Sapíkovými
28.–31. 1. Škola běžeckého lyžování
24. 2. Degustační večer s vinařstvím Milan Sůkal
30. 4. Snídaně s Ladislavem Špačkem a Zbigniewem Czendlikem

Pravidla soutěže:
Soutěž o pobyt a vstupenky do Wellness Horal probíhá od pondělí 15. ledna do neděle 21. ledna 2018.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:

1. cena – pobyt na 1 noc pro 2 osoby ve Spa hotelu Lanterna ve všední dny
2. - 4. cena – volná vstupenka do Wellness Horal + žabky Wellness Horal


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. ledna 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 25. února 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci



Nápovědu hledejte na stránkách Hotelu Lanterna
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !