Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční soutěž s vydavatelstvím Albatros media

30.11. - 6.12. 2020 | Aktuální soutěže
Komunita truchlících

























Komunita truchlících

Jeffery Deaver


Nikdy nevěřte, že jste v bezpečí. Druhý případ Coltera Shawa.
Při sledování dvou údajných zločinců narazí lovec odměn Colter Shaw ve washingtonské divočině na záhadnou komunitu. Jedná se o podpůrnou skupinu pro osoby v těžké situaci, nebo o nebezpečnou sektu? Místo plánovaného hledání tajné zprávy, kterou ukryl jeho otec, se Shaw vydává komunitu prošetřit. Doufá, že tak zachrání život mladé ženě – a možná nejen jí. Postupně ale zjišťuje, že někteří lidé udělají cokoli, aby jejich tajemství zůstala skryta.Ženy z Bohnic

Ženy z Bohnic

Edna Nová


Kniha inspirovaná skutečnými osudy duševně nemocných žen. Dvanáct hrdinek a jedno autentické svědectví o psychiatrické péči v Česku.
Autorka strávila pět měsíců v léčebně v Bohnicích, kde si prošla elektrošokovou terapií, spolykala tunu léčiv a zažila nekonečno hodin psycho sezení. Kniha Ženy z Bohnic těží z této tristní zkušenosti a líčí příběhy dvanácti žen, jež se také octly za hranou „normálního světa“. Nebere si servítky a ukazuje lehkost i tíži reality za mřížemi nemocnice.

Nejkrásnější pohřeb Jana Huga

Lukáš Csicsely


Jak se šibal do světa vydal.
Dandymu, flanérovi a estétovi Janu Hugovi hvězdy nepřály, když ho osud mylně vyvrhnul v české vesnici, která si zakládá na pracovitosti a tradicích spíše konzumních a materiálních. Duševně tedy musí růst svépomocí a místním i rodině navzdory. Jednoho dne zaslechne kouzelný zpěv a rázem je mu jasné, že jeho život už nebude stejný. Mimo pěstění ducha má jeho život nyní nový cíl: darovat své srdce nádherné Zpěvance.

Moje sváteční pečení

Josef Maršálek


Stylové recepty, nádherné fotografie, nečekané chutě. Pečte s populárním českým cukrářem!
Přemýšlíte, jak dodat svátečnímu pečení jiskru? Zkuste tentokrát rozvonět svou kuchyni trochu jinak! V šedesáti unikátních receptech inspirovaných dětstvím, zážitky z cest i aktuálními světovými trendy vám ukážu, jak z klasického cukroví udělat něco výjimečného. Podělím se s vámi také o své tajné tipy, takže společně zvládneme cukrařinu špičkové úrovně přímo u vás doma. Pojďme se do toho pustit – sladce, s láskou a společně!
Vánoční tipy vydavatelství Albatros media







Petra Buianová: Cesta z těsta

České pečení pro celý rok


Chutně, česky, tradičně. Kuchařka sezónních receptů od vítězky populární pekařské soutěže.
České tradice a jídla s nimi spojená jsou bezednou studnicí inspirace. Své o tom ví i historicky první vítězka televizní soutěže amatérských pekařů Petra Burianová, pro niž jsou lokální suroviny a sezónnost základem veškerého kuchařského umu. Nahlédněte do její kuchyně a nechte se zlákat jedinečnými recepty vycházejícími z přirozeného koloběhu české přírody! Jednotlivé kapitoly kopírují střídání ročních období a doplňují je ukázky tradičních řemesel.


Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinky vydavatelství Albatros media probíhá od pondělí 30. listopadu do 6. prosince 2020.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z knižních novinek vydavatelství Albatros media.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 7. prosince 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 22. prosince 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách vydavatelství Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !