Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o balíček káv Jacobs

22.11. - 5.12. 2021 | Aktuální soutěže

Káva Jacobs


















Dokonalý vánoční relax


Nejkrásnější svátky roku se blíží. Už se těšíte na slavnostní vánoční atmosféru, kdy září nejen oči obdarovávaných, ale i celá domácnost? My, hospodyňky, dobře víme, že to není jen tak. Předvánoční hektické období příprav je minimálně trošku stresující. A co nám nabídne rychlý a lahodný relax a možná i výmluvu se na chvilku zastavit? Dobrá káva. Vyzkoušejte novinku Jacobs Crema – mrazem sušenou rozpustnou 100% kávu, která nabízí dokonalé aroma, intenzivní chuť, a navíc jemnou pěnu, kterou my Češi máme na kávě rádi. Instantní káva je rychle připravená, a tak určitě vše stihnete.

Instantní káva se u nás podle průzkumů pije nejčastěji (38,1 %), tureckou si dává 24,1 procenta dotázaných. A více než polovina Čechů vypije dvě až tři kávy denně. Instantní káva je rychle hotová, nezdržuje od práce, ani od posezení s rodinou nebo přáteli, zahřeje a ještě dodá energii.

V balíčku pro výherce budou ale také další instantní kávy Jacobs, například nejoblíbenější Jacobs Krönung, Jacobs Gold nebo Jacobs Velvet. Náročnějším konzumentům je určena řada Jacobs Barista, která obsahuje také velice jemně namletá kávová zrna, aby ještě zdůraznila chuť a vůni přírodně mleté kávy.
káva Jacobs







Pravidla soutěže:
Velká 14denní soutěž o balíčky káv Jacobs probíhá od pondělí 22. listopadu do neděle 5. prosince 2021. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá maxi balíček s instantními kávami Jacobs v hodnotě 600 korun.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 6. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 22. prosince na adresu uvedenou u nás v registraci.
Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všech 7 soutěžních otázek.  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 5. prosince 2021.


Nápovědu k otázkám najdete na stránkách káv Jacobs

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !