Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočka není pes - Návrat za minulými případy

19. 01. 2019 | Televizní tipy
Premiéra třetí řady cyklu České televize, ve kterém Rudolf Desenský a Klára Vodičková radí majitelům s výchovou domácích mazlíčků. Režie pořadu Kočka není pes - Návrat za minulými případy J. Mádle (Premiéra)

Dnešní díl pořadu Kočka není pes - Návrat za minulými případy je poněkud atypický. Vracíme se k některým zajímavým příběhům z druhé série. Pamatujete si zamilovaného kocoura Čakyho, který terorizoval své majitele? Klářiny rady zabraly, ale Čaky přišel na něco nového. Nechce pustit majitele z bytu. Dalším nijak neobvyklým případem byla rozmazlená fenka Míša.

Sympatickým majitelům z pořadu Kočka není pes - Návrat za minulými případy močila po bytě a na procházkách útočila na všechny psy. Ruda je navštíví v jejich pražském bytě a vidí obrovský pokrok. Podíváme se také, jak se daří bojácnému černému kocourkovi Panu Nováčkovi, který se Kočka není pesneustále ukrýval v gauči. Klára byla zvědavá, co se v téhle domácnosti za tu dobu událo. Paní majitelka má miminko, změnilo se osazenstvo koček a Pan Nováček se viditelně zklidnil. Po roce navštívil Ruda Ondřeje Kobzu na romantickém hradě. Z jeho štěněte Barunky se už stala velká slečna. Po prvním hárání se výrazně zklidnila.

Velmi problematické soužití tří znesvářených koček Sissi, Abigail a Jasmínky značně komplikovalo život sympatickému páru z Prahy. Majitelé vytvořili ve svém bytě doslova kočičí ráj. Klára uděluje tři hvězdičky. Podíváme se i za hyperaktivní a nevychovanou fenkou Bárou. Vzpomínáte na slepici ulovenou v přímém přenosu? Bára dnes reaguje na povely, i když to ještě není stoprocentní, Ruda je upřímně překvapen. Právě na těchto příbězích je vidět obrovské úsilí a maximální snahu všech zúčastněných o vyladění vzájemného soužití.

Kočka není pes - Návrat za minulými případy můžete sledovat 19. 1. 2019 od 17,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !