Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Horké trendy v líčení: Oslnivý lesk a zářivé barvy

26. 05. 2021 | Krása
-Komerční sdělení-

Ve vzduchu je cítit příslib léta a s ním přichází na scénu i nové trendy ve světě líčení. Přečtěte si, jaké novinky ovládly přehlídková mola, a vytvořte si okouzlující look pro dny plné slunce.

Kouřové líčení v hlavní roli


Nadcházející léto se ponese ve znamení kouřových očních stínů. Kouřové líčení ale tentokrát vůbec nemusí být jen černé. Zkuste béžovozlaté nebo kombinujte zemité a metalické odstíny. Důležité je přechod mezi nimi rozetřít do ztracena, aby spolu dokonale splynuly. Kvalitní štětce a cvik jsou v tomto případě klíčem k úspěchu. Obočí by už nemělo být tak výrazné jako v posledních letech, stačí ho jen lehce upravit a dodat mu tvar.

Horké trendy v líčení: Oslnivý lesk a zářivé barvyOslnivý lesk a třpyt


Zářivá pleť plná energie je v kurzu už několik sezón a letos tomu nebude jinak. Rozjasňovač na lícních kostech zvýrazní vaše kontury, ve vnitřním koutku oka zase opticky zvětší vaše oči a nad linií horního rtu dodá plnost vašim rtům. Zacházejte s ním však s citem, tady obzvlášť platí, že méně je více. Aplikujte jej na pleť jen zlehka a na pár míst.

Jen růžová to může být


Růžová vlna zaplavuje módní přehlídky pravidelně. Tentokrát však make-up artisté vsadili všechny karty na fuchsiově růžové rty. A tento odstín vám bude slušet nejen na rtech. Nanášejte jej v podobě očních stínů rozetřených do ztracena anebo si – pokud ráda experimentujete – namalujte nepřehlédnutelné oční linky. Abyste byla trendy, stačí se držet jediné věci: nemíchejte růžové líčení s další barvou.

Nahá elegance


Nahé líčení neboli nude make-up se stal vlastně takovou klasikou, se kterou nikdy nešlápnete vedle. Béžová, tělová, pudrová nebo starorůžová barva se hodí na rty, oči i nehty. A vždycky působí naprosto famózně v kombinaci se zlatými detaily, ať už jsou to zlatavé odlesky rozjasňovače, nebo třeba zlaté šperky.

Krásná pleť je základ


Nezapomínejte, že základem každého perfektního líčení je dokonalá pleť. Chraňte ji proto před UV zářením nejen na pláži, ale každý den. Na jaře a v létě používejte hydratační krémy s lehkou texturou a SPF, které nechají pleť dýchat a zároveň jí dodají tolik potřebnou hydrataci.


Zdroj foto: Unsplash.com


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !