Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Víte, jak se starat o zralou pleť? Základem je čištění

21. 05. 2021 | Krása
-Komerční sdělení-

Zralá pleť bývá často sušší, a proto vyžaduje jemnější a bohatší textury produktů péče o pleť. Jak pleť stárne, mění se i procesy obnovy buněčných a tělesných tkání. Díky správné kosmetické rutině ale můžete své pleti pomoct udržet zářivý a mladistvý vzhled.

Specialisté Yves Rocher na výzkum rostlinné kosmetiky vyvíjí vhodné řešení proti stárnutí, které dokáže zároveň stimulovat obnovu buněk. Objevili účinky měsíčku, který je pěstovaný v La Gacilly, kolébce značky, podle principů ekologického zemědělství. Ten tvoří klíčovou složku nových produktů pro čištění a odličování PUR CALENDULA pro zralou pleť. Olejový extrakt z organického měsíčků pokožku regeneruje a vyhlazuje.

Víte, jak se starat o zralou pleť? Základem je čištění


Čistá a vyhlazená pleť


Každé ráno a večer je důležité pleť důkladně odlíčit a odstranit maz a nečistoty nahromaděné za celý den a během spánku. Odličovací mléko PUR CALENDULA pleť jemně zbaví všech nečistot a díky krémové textuře se snadno roztírá, nemastí a zanechává ji příjemně hladkou. Pokožka je dokonale vyčištěná, zklidněná a připravená na aplikaci dalších kosmetických produktů.




Změňte odličování na opravdový rituál krásy


Vyzkoušejte při odličování masáž obličeje. Po důkladném umytí rukou naneste na prsty malé množství čisticího mléka a krouživými pohyby po tváři postupně odstraňujte zbytky make-upu společně s dalšími nečistotami. Masírujte obličej, krk a dekolt, ale vyhněte se oblasti očí. Poté důkladně opláchněte čistou vodou. Masáž vám pomůže aktivovat krevní oběh a stimulovat regeneraci buněk.

Uvolněte pleť pomocí akupresury a užijte si skutečný relax. Bříšky ukazováčku jemně promačkávejte lícní kosti na obličeji – obočí, oblast mezi obočím, od okolí nosu po koutky úst i bradu. Na každém z bodů se na pár vteřin zastavte a vnímejte příjemný uvolněný pocit.

Na závěr stačí nanést Vyhlazující tonikum, které pleť tonizuje a rozjasní!

Více na yves-rocher.cz.

Yves Rocher







Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !