Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obchoďák 9. díl – Bestie

2. 10. 2012 | Obchoďák díly
9. díl seriálu Obchoďák nese název Bestie. Vanda (Tereza Kostková) si užívá života s Jiřím (Jiří Trnavský), ale přesto má strach, jak Míša (Anna Kotlíková) s babičkou (Alena Vránová) zvládají život bez ní. Míša ji uklidňuje. Vše je v pořádku a nemá se nervovat.

Vanda ale nakonec zjistí, že život s Jiřím bude složitější. Přichází za ní Olga (Lenka Zahradnická) a sděluje jí, že Jiří se s ní nerozešel. Chce vědět, co na to Vanda. Olze život ve třech nevyhovuje a chce to řešit. Pro Vandu je to šok!

Obchoďák 9. díl – BestieIvan (David Matásek) se v 9. dílu seriálu Obchoďák se nastěhoval k Plavcům do baráku a pořádá kolaudační večeři. Plavcová (Alena Vránová) vypije nějaké víno a je milá a zábavná. Plavec (Petr Kostka) se o ni stará a ukládá ji do postele. Simona (Danica Jurčová) dostane poukaz na taneční pro dospělé. Nabízí Ivanovi, jestli nechce chodit s ní. Ten rád přijímá, aspoň přijde na jiné myšlenky.

Fany
(Jan Komínek) využívá v 9. dílu seriálu Obchoďák vysílaném 2.10. 2012 nabídku táty, a dostává od něj peníze. Zaplatí si autoškolu a koupí i herní konzoli. Pozve Míšu a prožijí spolu fajn odpoledne. Fanymu se Míša líbí a políbí ji. Míša si z něj dělá legraci, rozhodně s ním nechce nic mít.

Evka
(Lilly Spieglová) je nešťastná, že jí táta (Pavel Kříž) dělá ve škole ostudu. Na lyžák pojedou do Alp a on se s tím nedovede smířit. Eva se za něj stydí. Petr je ale ve skutečnosti naštvaný kvůli tomu, že nemají peníze, a tak může zaplatit lyžák jen Evce – a i kvůli tomu si musí vzít extra jízdy v taxíku. Je ale tak unavený, že ve škole usne. Ředitelka mu dává nůž na krk – buď bude taxikář, nebo učitel!

Sledujte 9. díl seriálu Obchoďák v úterý 2.10. 2012
ve 21.35 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Obchoďák 9. díl – Bestie:

Obchoďák 9. díl – Bestie
Obchoďák 9. díl – Bestie
Obchoďák 9. díl – Bestie
Obchoďák 9. díl – Bestie
Obchoďák 9. díl – Bestie
Obchoďák 9. díl – Bestie
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !