Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 1. 9. 2022 – Tereza

1. 09. 2022 | Poslední díl
Speciál tohoto týdne bude vychytaný. Hned pondělním hostitelem totiž bude moderátor Láďa Hruška, u jehož stolu se sejdou tři ženy a další muž. A je nutno podotknout, že všichni budou velmi překvapení. Jak si vychytané Prostřeno! užijí, komu to u plotny půjde nejlépe a jaké triky zaujmou ostatní? Jak s kartami zamíchá úkol týdne, kterým je příprava nejlegendárnějšího a nejvychytanějšího receptu z pořadu Vychytávky Ládi Hrušky? Komu se povede zakomponovat jej do menu tak, aby si ostatní nevšimli, že jde o „něco navíc“?

Jak se všichni postaví ke svým receptům, a hlavně, jak se jim podaří ukázat světu, že jejich schopnosti jsou prakticky nadpozemské? Tedy alespoň ty v kuchyni? Dojde na spory, nebo bude u stolu vládnout pohoda a klid? Jedno je jisté – premiérové Prostřeno! bude zajímavé od prvního shánění surovin až k poslednímu servírování dezertu. Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude mít grády. I ta bude totiž do detailu vychytaná.

Prostřeno – 1. 9. 2022 – TerezaAle nebude ani nouze o napětí. To vše už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17.50 a dozvíte se víc. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 1. 9. 2022 – Tereza:


Ve čtvrtek 1. 9. 2022 uvaří v pořadu Prostřeno maminka na rodičovské dovolené Tereza (31), která má dvě děti a spoustu energie. S natáčením má zkušenosti z pořadu Vychytávky Ládi Hrušky, WiFiNa a v souvislosti s pole dance dělala několik rozhovorů. Tato jídla si vybrala, protože je mají doma rádi a v jejich přípravě si je jistá.

Výhru použije tam, kde je třeba – konkrétně zatím není rozhodnutá. Pokud bude pěkné počasí, tak by si jako zábavu ráda připravila bojovku na zahradě. Účast v tomto speciálu se jí líbí, protože se těší na fajn lidi, kteří se vzájemně obohatí a stráví společně příjemný čas. Sledujte už ve čtvrtek, jak se zahýbe kartami, které ostatní drží v rukou.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Tereza,
ve čtvrtek 1. 9. 2022 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 1. 9. 2022 – Tereza:

Prostřeno – 1. 9. 2022 – Tereza
Prostřeno – 1. 9. 2022 – Tereza
Prostřeno – 1. 9. 2022 – Tereza
Prostřeno – 1. 9. 2022 – Tereza
Prostřeno – 1. 9. 2022 – Tereza
Prostřeno – 1. 9. 2022 – Tereza
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !