Ačkoli poslední hostitelka pořadu Prostřeno Hanka bramboráky miluje, v pátek jich má už i ona dost, a navíc musí usmažit bramborák s jablky. Také se můžeme těšit na bramborák z chleba, bramborák kynutý (a nedopečený) nebo se zelím. Masitá meníčka by uspokojila i chlapy, ale žádný nedorazí.
Na Pardubicku půjde o čistě ženskou jízdu! Největší zlobilkou je nejmladší Joanna. Má nejméně zkušeností a nejvíce řečí, ale uprostřed týdne ztratí hlas – a stejně ji bude slyšet nejvíce. V Pardubickém kraji to bude tentokrát o vlásek a jeden spadne i do jídla! Viděl ho ale někdo? Možná právě vy! Přesvědčte se na vlastní oči v pořadu Prostřeno!Prostřeno 13.2. 2014 – Helena:
Ve čtvrtek 13.2. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno obchodnice Helena (45). Od zkušené Heleny z Vysokého Mýta všichni čekají v kuchyni téměř profesionální výkon. Nezklame? Byt svědčí o tom, že estetice věnuje milovnice módy a majitelka obchodu s textilem velkou pozornost.
Svoji večeři Helena v pořadu Prostřeno s datem 13.2. 2014 určitě neodflákne, ale zaplatí za to časovým skluzem. Joanna při hodinovém čekání na hlavní chod málem usne. Hovězí na víně s bramborovou kaší chce svůj čas, snad bude stát za to… Ale Helena se nedá.
Dámy na začátku v pořadu Prostřeno s datem 13.2. 2014 naladí jemná paštika s domácím chlebem i bramboračka ve stylu chytré horákyně. Helena nechce udělat chybu a houby podává pro jistotu zvlášť.
Bramborák-podlistník si žebrá o modifikaci a možná by si změnu zasloužila i zábava, protože šití medvídků z ponožek není bůhvíjaká sranda. Želatina je hit pardubického týdne – obsahuje ji i třetí nepečený dezert – smetanový krém s čokoládou a ovocem.
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Helena,
ve čtvrtek 13.2. 2014 od 18.00 na Primě
ve čtvrtek 13.2. 2014 od 18.00 na Primě
Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Vánočka - nejoblíbenější recepty
Květina Vánoc - Vánoční hvězda















