Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 30. 11. 2022 – Ladislav

30. 11. 2022 | Poslední díl
Co se stane, když se u stolu sejdou výhradně muži? Může to být zábava, ale také týden napětí či taktiky. Důležité totiž je, jak se lidé k sobě budou chovat a jak moc jde každému z nich o výhru. U stolů a plných talířů se sejdou účastníci z Ústeckého kraje a rozhodně bude na co se dívat. Jak půjde soutěžícím tohoto týdne snažení od ruky, komu se zadaří, kdo bude zkoušet oslnit neuvěřitelnými recepty a kdo se bude snažit zazářit víc než před lety, kdy v Prostřeno! účinkoval poprvé?

Je tu ale i další otázka. Jak celým týdnem zamíchá úkol týdne, kterým je tentokrát příprava mug cakeu? Kdo se bude ošívat, kdo sáhne po vymazleném receptu a získá body navíc? A kdo nebude vůbec tušit, o jaký úkol se jedná, a tak se na celý úkol vykašle? Prostřeno! bude zajímavé od prvního shánění surovin až k poslednímu servírování dezertu. Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude tento týden velmi pestrá.

Prostřeno – 30. 11. 2022 – LadislavTo vše už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17.50 a dozvíte se víc. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 30. 11. 2022 – Ladislav:


Ve středu 30. 11. 2022 uvaří v pořadu Prostřeno senior konzultant Ladislav (31), který se do pořadu sám nepřihlásil a ani neví, kdo to udělal. Kdyby vyhrál, asi by jel s rodinou  na dovolenou. Menu si vybral, protože je to pro něj výzva. Jako zábavu si pro své hosty připraví hru Čelovka – hádej kdo.

Tvrdí o sobě, že je občas kousavý a občas introvert. Jeho koníčkem je jeho práce a má rád vývary, maso a vše dobré, co si s rodinou odsouhlasí. Nesnáší nudle s mákem. Jak si Ladislav stihne poradit s úkolem týdne a nerozhodí jej příprava mug cakeu? To vše zjistíte během setkání už ve středu. O hostech se dozvíte víc, než jste si mysleli.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Ladislav, ve středu 30. 11. 2022 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 30. 11. 2022 – Ladislav:

Prostřeno – 30. 11. 2022 – Ladislav
Prostřeno – 30. 11. 2022 – Ladislav
Prostřeno – 30. 11. 2022 – Ladislav
Prostřeno – 30. 11. 2022 – Ladislav
Prostřeno – 30. 11. 2022 – Ladislav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !