Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Braun navázal spolupráci s prestižním lifestylovým magazínem Highsnobiety

20. 04. 2017 | Pro muže
-Komerční sdělení-

Přední značka v oblasti holení Braun oznámila unikátní spolupráci s globálním módním a lifestylovým magazínem Highsnobiety. Slaví tak uvedení nových stylingových produktů na trh.

Ve spolupráci s Highsnobiety, jedním ze světově nejnavštěvovanějších zdrojů módní inspirace, bude společnost Braun cestovat po světě a shromažďovat kolekci nejrůznějších mužských stylů. Poté budou zkoumat jejich proměny a hledat univerzální vzorce a trendy. Na jejich základě určí styly, které ovlivňují muže po celém světě. „Věříme, že sestřih a vzhled vousů každého muže jde ruku v ruce s jeho celkovou image. Nicméně styl a holení se změnilo. Moderní muž je teď více než kdy dříve připraven ukázat svoji pravou image světu. A přesně to chceme nyní oslavit touto unikátní spoluprací,“ říká David Fischer, CEO & vydavatel Highsnobiety.


BraunSeries 3 Clean & Close


Díky globální důvěryhodnosti v oblasti městského stylu a módy je Highsnobiety ideálním partnerem pro značku Braun, jejíž stylingové produkty uznávají miliony mužů po celém světě.  Spojují totiž funkční design, německou kvalitu, špičkovou stylingovou zručnost a bezkonkurenční preciznost v péči o vousy, vlasy i chloupky celého těla. Navíc všechny její produkty se chlubí dlouholetou spolehlivostí břitů i baterií.


Nový Braun Series 3 Clean & Close

pro hladké oholení bez podráždění



Jedním z nejnovějších produktů z portfolia značky Braun je strojek Series 3 Clean & Close. Elegantní přístroj dostupný v černém, červeném nebo modrém odstínu zaručí ten nejlepší komfort pro vaši pokožku. Dva senzory SensoFoilsTM konstantně zachycují vousy skrze ergonomicky tvarované fóliové otvory. Ty se postarají o hladké oholení a minimalizaci podráždění kůže. Díky technologii OptiFoilTM, která disponuje sofistikovaným vzorem menších a větších otvorů ve fólii, je navíc pokožka chráněna od rychle se pohybujících čepelí. Hlavice strojku 3-flex je tvořena třemi na sobě nezávisle se pohybujícími prvky, které se dokonale přizpůsobí každému záhybu vašeho obličeje a zanechají jej perfektně hladký.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
1
Obrázek uživatelky
profil
prvníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Termín: 11,30 - 12,00 hodin - VstupenkaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jako dárek.....ale jestli je opravdu tak kvalitní, jak je zde popisován
Obrázek uživatelky
profil
Zajimave jsem zvedava " co z toho vzejdeSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles