Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete otěhotnět? Vaše i partnerovo tělo potřebuje ty správné vitamíny

2. 11. 2020 | Těhotenství
-Komerční sdělení-

Vitamíny. Lidský organismus si většinu z nich není schopen vytvářet sám. Přitom jsou zásadní pro zdraví a správné fungování našich těl. Už i samotný původ názvu z latinského vital a amine, tedy životně důležité aminy, vypovídá o jejich významu. A to zejména tehdy, pokud je naší touhou přivést na svět nový život.
To často vede až k nutriční podvýživěa ta je pak jednou z častých příčin problémů s neplodností. Proto budoucí maminky potřebují přijímat víc vitamínů a minerálů a dalších tělu prospěšných přírodních látek.

Ženy, které se snaží otěhotnět, mají specifické výživové požadavky. Naše strava je ale často jednostranná a nevyvážená, potýkáme se se stresem nebo třeba s menstruačními problémy. To často vede až k nutriční podvýživě a ta je pak jednou z častých příčin problémů s neplodností.

Proto budoucí maminky potřebují přijímat víc vitamínů a minerálů a dalších tělu prospěšných přírodních látek. A protože k otěhotnění jsou potřeba vždy dva, na zvýšený příjem těch správných vitamínů by se měli zaměřit i muži. Postarají se totiž o kvalitu spermií.

Které vitamíny a přírodní látky pomáhají k otěhotnění? A kde je získat?


BlueFertil
Svou pozornost zaměřte především na přírodní látky, které stimulují uvolňování hormonů, zlepšují kvalitu pohlavních buněk, u žen podporují ovulaci a tvorbu spermií u mužů. Mezi hotové zázraky patří například L-glutathion nebo třeba kotvičník zemní. Ti jsou přírodními mistry v podpoře reprodukce, ale nezapomínejte ani na doplnění “běžných vitamínů”. Potřebujete totiž dobře fungující celý organismus, který si poradí se záněty, se správnou tvorbou inzulínu, funkčním metabolismem látek a v neposlední řadě se postará i o dobrou náladu a psychickou pohodu. Hledejte tedy také například zdroje vitamínů C a E, fosforu, vápníku či vitamínů řady B a antioxidantů.

Ta nejpřirozenější cesta, je vždycky tou nejlepší. Minerály, vitamíny a přírodní látky je proto ideální přijímat přímo ze stravy, kterou konzumujeme. Živiny se z nich nejlépe vstřebávají, tělo si snadno poradí i s vyloučením přebytků. Trendem ve výživě 21. století jsou tzv. superpotraviny, ale spolehnout se můžeme i na mořské řasy, zelenou listovou zeleninu, kyselé druhy ovoce (jako je citron, šípky, rakytník a černý rybíz), třtinovou melasu, vejce, ústřice nebo játra pasených zvířat.

Nabídka komplexních přírodních multivitaminových přípravků


Hlídat obsah živin a jejich doporučené množství ve stravě je na jednu stranu ideální přístup, na tu druhou ale vyžaduje určitou sebekázeň a ponoření se do problematiky. Obzvlášť muži si někdy neradi zvykají na změny ve stravování. Proto často rádi sáhneme po nabídce komplexních přípravků v tabletách. Ty kvalitní obsahují až desítky zdraví prospěšných látek přírodního původu.

Produkt BlueFertil je takovým koktejlem bylinných extraktů, vitamínů, minerálů, antioxidantů a aminokyselin podporující reprodukční zdraví muže. Je pečlivě a bezpečně namíchaný pro zvýšení kvality spermií, plodnosti a potence. Pomáhá ale zlepšit i fyzickou a psychickou kondici. Také ty jsou v období “snažení se” zásadní. Únava, stres a vyčerpání ženy i muže nejsou, jak je známo, dobrými společníky na cestě za miminkem.
BlueFertil





















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
6x můj rekord za týdenní sbírání
Obrázek uživatelky
profil
Se zasekl mobilSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
5Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
5
Obrázek uživatelky
profil
čtvrté
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles