Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trendová barevnice

6. 04. 2010 | Pro ženy

Milé dámy,

Tak už tady máme jaro a s tím u nás bývá také spojena obměna našich šatníků a zjištění do čeho se ještě „vejdeme“, co už je nenositelné a co nám chybí.

A proto jsem tu já.  Poradím Vám nejen, co je na tuto sezónu „trendy“ a co určitě ve svém šatníku musíte mít, jaké volit doplňky, jak efektivně nakupovat, či si správně určit Váš barevný typ, ale hlavně jak zamaskovat případné nedostatky Vaší postavy a naopak zvýraznit své přednosti.

Designéři nám na sezónu jaro-léto 2010 připravili pestrou nabídku, ve které si zcela jistě vybere každá z Vás.

Těmi módními barvami v této sezóně jsou světle fialová, červánkově žlutá, tyrkysová, korálově růžová, rajčatově červená, toskánská béžová, mořská modř, šampaňská růžová, bylinková zelená a eukalyptově šedá.

Samozřejmě, že nemusíte ze svého šatníku likvidovat vše, co by některou z těchto barev neobsahovalo, ale pokud alespoň jeden kus vašeho oblečení bude laděn do těchto tónů, pozvedne to celý dojem z vašeho oblečení.

Inspiraci si světový návrháři letos vzali nejen z období 30tých a a 80tých letech, ale též se nechali hodně ovlivnit budoucností. Opět dbají velmi na kvalitu zvolených materiálů a velice jemně s i hrají se střihy. Oproti minulým sezónám je tato sezóna plná barev a ženských siluet.

Mezi hlavní „trendové“ hity patří opět navracející se éra denimu, ovšem v odlehčených variantách, inspirovaná country prvky, či začátkem osmdesátých let. Dále jsou to všechny varianty šortek a kraťasů, což pro ty z nás, které nemají vztah k sukním, je super zpráva.  Dalším velmi módním prvkem jsou overaly a kombinézy ve všech délkách, provedeních a barevné tisky. Potisky budeme nacházet hlavně na kalhotách s motivy „květinových dětí“ ovšem v kombinaci s klasickými rovnými střihy kalhot, nikoli se „zvonáči“ jak tomu bylo v oněch památných letech. Dále nesmíme opomenout průsvitné materiály, které se budou kombinovat na různých kusech oděvů a dodají nám erotický náboj a svůdnost. V neposlední řadě je to také styl „Pipi punčocha“. Nadkolenky jsou logickým pokračováním trendu z letošní zimy, kdy „frčely“ vysoké kozačky, sahající až do poloviny stehen. A nadkolenky jsou jejich transformace do jarních a letních dnů.

Sečteno a podtrženo, tuto sezonu se máme na co těšit a milé dámy, pokud budete pravidelně sledovat mé články, budete zcela jistě vypadat skvěle.


Zdroj: Vypadám skvěle.cz


Vaše Nika



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Z doporučené tabuly bych si mnoho nevybrala, možná tu lila, bílou a starorůžovou, ale jdou kombinovat pouze s tou bílou.
Obrázek uživatelky
profil
pěkné barvičk
Obrázek uživatelky
profil
Pekný článok zaujímavé farby .
Obrázek uživatelky
profil
Článek jistě zajímavý, můžeme si nechat poradit, poinformovat se, ale především si zachovat zdravý rozum.
Obrázek uživatelky
profil
a těším se na další články!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles