Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brazilky, aneb kompromis mezi klasickými kalhotkami a tangy

12. 07. 2019 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Vybíráte kalhotky a přemýšlíte, který střih by pro vás byl ten nejlepší? Pravda je, že dámské kalhotky můžete pořídit v mnoha různých střizích a najít ten, který vám bude nejvíce vyhovovat, je někdy oříšek. V tomto článku vám představíme brazilky. Jsou to dámské kalhotky, které se těší velké oblibě, protože jde o jakýsi kompromis mezi tangy a klasikou. Na své si přijde každá žena. Jak se vám líbí?

Spojení klasického střihu s tangy, to jsou brazilky


Ženy jsou stále náročnější a není se čemu divit. Žijeme v hektické době a je velmi důležité zaměřit se na kvalitu a pohodlí. U spodního prádla to platí dvojnásobně. Rozhodnutí, zda obléknout tanga, nebo klasický střih, je někdy složité. Tanga jsou velmi smyslná a sexy, ale zdaleka ne každá žena je snese. Klasické kalhotky zase mohou působit poněkud nudně a konzervativně. Zlatou střední cestou jsou právě brazilky, které vznikly spojením klasických kalhotek na přední straně a rozšířením tang v zadní části. Z obou střihů si vzaly to nejlepší, pohodlí a komfort klasiky, smyslnost a sexappeal tang. Zkrátka ideální volba. I když ani tento střih není pro každou ženu. Je tedy důležité je vyzkoušet a zjistit, zda vám budou vyhovovat.

krajkové brazlkyNení tomu tak dávno, kdy tanga nosily téměř všechny ženy, a to i ty, kterým nebyly pohodlné. Někdo by možná i řekl, že tanga působí vulgárně a ruku na srdce, pokud nemáte zrovna malý a pevný zadeček, rozhodně vaší postavě nepřidají. Naštěstí máte možnost volby.


Brazilky sluší, sedí a zeštíhlují


Není tedy divu, že šňůrková tanga nahradily střihy, které alespoň částečně zadeček zahalují, více lichotí postavě a jsou pohodlnější. Brazilky poodhalují jeho spodní část, jsou vykrojené tak akorát, a navíc zadeček i opticky zmenšují.

Z výzkumů vyplývá, že ženy vybírají spodní prádlo podle designu, ale i pohodlí. O tanga je v posledních letech stále menší zájem, vzrůstá ale poptávka po brazilkách, které dokážou vykouzlit krásné kulaté pozadí, jsou výrazné a pohodlné. Brazilský střih zahaluje větší část hýždí, odhalena je pouze spodní část, což postavě lichotí a ženy se tak cítí sebevědoměji.

Kalhotky brazilky mohou mít různý design, liší se barvou, zdobením i rafinovaností. Vždy je důležité vybrat správnou velikost a kvalitní materiál. Oproti klasickým kalhotkám jsou více sexy. Na tom se shoduje většina žen. Často jsou zdobené krajkou, která na spodním prádle obecně působí skvěle a drobnými detaily, například našitou mašličkou. Dámské kalhotky brazilky jsou vhodné pro každou ženu bez ohledu na věk i typ postavy, přesto lze obecně říci, že je častěji nosí mladší ženy a dívky.

Vybírejte spodní prádlo, ve kterém se budete cítit příjemně


Tyto dámské kalhotky dokonale oživí váš šatník. pokud jste dosud nedala dopustit na klasický střih, možná vám zpočátku bude vadit, že jsou více vykrojené. Ale je to pouze o zvyku. Brazilky perfektně sednou (při správně zvolené velikosti), jsou vzdušné a lze je pořídit i bez výrazných švů (nerýsují se pod oblečením). Můžete vsadit na sexy rudé, klasické černé a bílé i praktické tělové. Fantazii se meze nekladou. A pokud chcete jít s módou, pořiďte si korálové brazilky, protože tato barva se stala barvou letošní sezóny a na spodním prádle vypadá skvěle.

Náš tip: Chcete-li potěšit svou drahou polovičku, vsaďte na krajkové brazilky. Krajka dokonale podtrhuje ženskost, působí svůdně a elegantně. Velkým hitem letošní sezóny jsou pak vysoké brazilky (se zvýšeným pasem), které krásně tvarují postavu. Buďte sama sebou a nedělejte kompromisy. Na spodním prádle totiž záleží.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !