Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 138. díl - Zásnuby

16. 09. 2012 | Cesty domů
138. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název Zásnuby. Za Stázkou přijede pan Kaláb a požádá ji o ruku. Šokovaný Jirka zjistí, že Stázka tuto nabídku dostala už před rokem, ale odmítla ji. Tentokrát souhlasí. Co má Stázka ještě v plánu?

Eva konečně zjistí Hamzíkovu totožnost a jde si k němu pro vysvětlení. Jenže na Romana zase někdo vystřelí. Kdo za těmi útoky stojí? Ríša pořád bojuje s Venclem i se svým otcem. Stále se nerozhodl, jestli Vencla nechá na klinice. Co mu k tomu řekne Kači?

Cesty domů 138. díl - Zásnuby138. díl seriálu Cesty domů přinese Danovi tři roky vězení. Stázka s Jirkou musejí strávit zprávu, kterou očekávali, ale která je přesto zasáhla. Dan dostal u soudu tři roky. A Jirka se dozví ještě jednu novinu. Za Stázkou přijde pan Kaláb, muž, který s ní chodil, když byla v lázních. Tenkrát ji požádal o ruku, ale Stázka odmítla.

Chtěla pomoct Jirkovi, kterému se rozpadalo manželství a on se odstěhoval do Hradiště. A pan Kaláb po roce Stázku našel a svou žádost přednesl znovu. Stázka se nemusí rozmýšlet, Kalába si chtěla vzít už tenkrát. Hradiště jí moc štěstí nepřineslo a ona se ráda odstěhuje do Prahy. Alespoň bude moct snáz navštěvovat ve vězení Dana. A co Jirka? Zůstane v domě Pánkových sám? 

Děti vylétají z hnízda ve 138. dílu seriálu Cesty domů. Místo aby se Václav šetřil, má starosti s oběma dětmi. Filip nejenže by chtěl větší pravomoci ve firmě, ale taky oznámí, že by se chtěl odstěhovat z domu. A Eva nezůstane pozadu, což Václav nese velmi těžce. Václav navíc vůbec není nadšený z toho, že Eva začala chodit právě s Hamzíkem. Když ji před ním varuje, dosáhne pravého opaku.

Václav tedy zajde za Hamzíkem říct mu, že si nepřeje, aby se stýkal s jeho dcerou. Hamzík se mu vysměje a Evu urazí, Václav si ale zachová nečekaně chladnou hlavu. Co svou taktikou sleduje? A jaká minulost ho pojí s Hamzíkem?

138. díl seriálu Cesty domů přinese Evě nepříjemné zjištění. Eva konečně zjistila totožnost svého nového milence a jde si za Romanem pro vysvětlení. Chce vědět, co všechno má na svědomí, proč jí lhal a co s ní má v plánu. Jejich rozhovor přeruší další útok. Po Romanovi opět někdo střílí, tentokrát přes okno v bytě. Eva je vyděšená, ale strach má i Hamzík. Spolupracoval s policií a je mu jasné, že se mu teď někdo mstí. Chce policejní ochranu.

S Romanem se několikrát střetne iCesty domů 138. díl - Zásnuby Honza a pěkně si ho vychutnává. Podezřívá Romana, že útoky jsou jen nahrané, že Roman udělá všechno pro to, aby se nemusel vrátit do vězení. Ale i Roman má svou teorii. Začíná si myslet, že za útoky na něj stojí Honza, který má dost velký důvod se Romana zbavit. Kdo z nich má pravdu a kdo po Romanovi skutečně střílí? 

Ríša ve 138. díle seriálu Cesty domů stále bojuje s Venclem i se svým otcem. I když se snaží s Rudolfem v nemocnici potkávat co nejméně, většinou se vždycky pohádají. A obvykle kvůli tomu, jestli vyhodit nebo nevyhodit Vencla. Z Ríšova chování není moc nadšená ani Kači. Podle ní by měl Venclovi všechno prominout a nechat ho na klinice. Přece se nezbaví dobrého doktora jen proto, aby se pomstil. Ale Ríša sám neví, co by měl udělat. Dá na Kači, nebo se rozhodne podle sebe?

Sledujte 138. díl seriálu Cesty domů v pondělí 17.9. 2012 ve 20.00
na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 138. díl - Zásnuby:

Cesty domů 138. díl - Zásnuby
Cesty domů 138. díl - Zásnuby
Cesty domů 138. díl - Zásnuby
Cesty domů 138. díl - Zásnuby
Cesty domů 138. díl - Zásnuby
Cesty domů 138. díl - Zásnuby
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ale jen tak lehce, nevím čím mne tenhle seriál dostal,ale sleduji ho, ale je fakt, že nesednu a nehltám ho, ale třeba u toho dělám něco na PC a mám ho puštěný vedle monitoru na takové mini tv, a taky mi nevadí když nějaký díl nevidím, tak asi nejsem až takový závislák...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
já se budu díííííííííívatSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles