Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dlažbu na terasu pořídil kvůli dětem i praktičnosti

22. 08. 2018 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Dnes má Tomáš Lahoda u svého domu kousek za Brnem terasu přesně podle svých představ. Na venkovní keramické dlažbě s tloušťkou 2 cm se vyjímá velký stůl, kde hostí svou rodinu a přátele. Na svoji dlažbu na terasu však čekal dva roky. Proč kvůli dětem nakonec odmítl dřevo i dřevoplast?

Jak Tomáš Lahoda sám říká, hlavně nechtěl nic uspěchat. Pečlivě si zjišťoval informace i o jiných venkovních podlahách. „Uvažoval jsem především o dřevě a dřevoplastu. Například dřevěná podlaha je sice krásná, ale na základě zkušeností sousedů jsem měl strach, že se z ní začnou časem uvolňovat třísky. To by nebylo dobré zejména kvůli mým dětem, které si na zahradě hrají,“ popisuje majitel.

elegantní terasa























Takto vypadá elegantní terasa Tomáše Lahody v celé své kráse. Pro svůj dům kousek za Brnem zvolil venkovní keramickou dlažbu o tloušťce 2 cm. Uvažoval i o dřevě. Měl ale strach, že se z něj časem začnou uvolňovat třísky.

Chtěl odolnou a rozebíratelnou dlažbu

Naopak o některých venkovních podlahových krytinách, jako například betonové dlažbě nebo zámkové dlažbě, nepřemýšlel vůbec. Měl totiž od začátku jasno: Hledal především elegantní, a zároveň odolnou venkovní podlahu. Přál si také, aby úspěšně odolávala nepříznivému počasí a v budoucnu ji nemusel bourat. Zlom v procesu výběru přišel ve chvíli, kdy pan Lahoda na doporučení známého oslovil nás z M.B.KERAMIKY. Na základě jeho požadavků jsme mu doporučili keramickou dlažbu o tloušťce 2 cm a vysvětlili mu všechno, co potřeboval. A rozhodnutí o volbě vhodné dlažby na terasu na sebe nenechalo dlouho čekat…

venkovní dlažba























Pan Lahoda měl od začátku jasno: Přál si, aby venkovní podlaha úspěšně odolávala nepříznivému počasí a dala se snadno rozebrat a znovu složit. Keramickou dlažbu o tloušťce 2 cm si vybral v naší společnosti M.B.KERAMIKA.

Zvítězila dlažba odolná vůči mrazu, vodě i slunci

Pana Lahodu ihned zaujalo, že 2cm venkovní dlažba je vysoce odolná vůči vlivům počasí – mrazu, vodě a slunci a její vzhled se nemění ani po letech. Dlažba, kterou jsme společně vybrali, zároveň neklouže a dobře se čistí, když se na ni něco vylije.
„2cm venkovní dlažba má přesně ty vlastnosti, které jsem hledal. Má také širokou škálu designů. Já jsem ale měl přesnou představu. Chtěl jsem něco v elegantním a minimalistickém stylu, ve kterém mám zařízený celý dům. S prodejcem jsme se shodli na venkovní dlažbě Urbanature,“ říká Tomáš Lahoda.

MB Keramika























Náš odborník z M.B.KERAMIKY poradil panu Lahodovi kombinovanou pokládku, kdy je 2cm dlažba na terčích položena do zhutněného štěrkového lože. Okrasné stromy řemeslníci usadili pouze do štěrku.

Zvolil kombinaci pokládky na terče a do štěrku

2cm keramické dlažby jsou speciálně vytvořeny pro suchou pokládku. To znamená, že se bez použití lepidla pokládají do trávy, štěrku nebo na vysoce odolné plastové podložky - terče. Pro pana Lahodu jsme vymysleli zajímavou variantu – kombinovanou pokládku. Jako podklad připravili řemeslníci zhutněné štěrkové lože a na ně postavili vybranou dlažbu na terče.
„Okrasné stromy jsme nechali usadit pouze do štěrku a jejich kmeny ozdobit dekorativními kamínky,“ přibližuje Tomáš Lahoda. Toto naše řešení zajistilo, že dlažba je perfektně rovná a nehýbe se. 2cm dlažbu na terče je však možné položit na jakýkoliv pevný podklad, nejen štěrk. Plánujete postavit terasu? Velmi rádi vymyslíme nejvhodnější alternativu i pro vás.

MB Keramika


























Pan Lahoda oceňuje, že díky systému pokládky je zajištěn perfektní odtok vody i při silných deštích. Pod dlaždicemi je možné vést kabely od zahradního osvětlení a v případě závady je opravit bez nutnosti bourání.

Snadno opraví kabely osvětlení

Pan Lahoda ale především oceňuje, že 2cm dlažba zajišťuje díky preciznímu systému pokládky perfektní odtok vody i při silných deštích. Jednotlivé dlaždice lze snadno rozebrat a znovu složit. Pod venkovní dlažbou na terče má majitel kabely od zahradního osvětlení, které bude rovněž právě díky navrženému systému pokládky možné kdykoliv rozšířit anebo opravit. „I proto jsem o lepené dlažbě vůbec neuvažoval. Případné opravy pod dlažbou by totiž nebyly možné,“ upřesňuje majitel.

S exteriérovou dlažbou na terasu je podle svých slov spokojený a neměnil by ji. „Jedinou nevýhodou je, že když nesvítí slunce, je dlažba chladnější, ale to mi vůbec nepřekáží,“ dodává s úsměvem majitel.

luxusní obklady a dlažby























Tomáš Lahoda tráví se svou rodinou a přáteli na své venkovní terase hodně času. S 2cm keramickou dlažbou je podle svých slov spokojený a neměnil by ji.

Chcete podobnou venkovní terasu?

Ozvěte se nám do M.B.KERAMIKY. Pomůžeme vám s výběrem 2cm dlažby na terasu. Specializujeme se ale i na velkoformátové obklady a dlažby, dlažby s imitací dřeva, obklady a dlažby do koupelny nebo také luxusní obklady a dlažby. Jsme usměvavý a vždy pozitivně naladěný tým odborníků, který vám poradí nejen s výběrem vhodného typu obkladů a dlažeb. Ale také s jejich designem, postupem pokládky či lepení a nalezneme pro vás nejvhodnější technické řešení. Pro ty z vás, kteří nebydlíte v dosahu jedné z našich pěti prodejen, jsme speciálně vytvořili online poradenské centrum.

poradenské centrum



























Těší se na vás usměvavý tým odborníků z M.B.KERAMIKY. Poradíme vám nejen s výběrem vhodného typu obkladů a dlažeb, ale také s designem nebo postupem pokládky či lepení.

Kde M.B.KERAMIKU najdete?

Máme pobočky v Prostějově, Přerově, Znojmě, Svitavách a Brně.
Poradíme zájemcům z celé ČR:
Využijte Online poradenské centrum| Zavolejte na 777 746 852

Pro více informací navštivte www.mbkeramika.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Praktické i pěkně zvolenéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
super volba...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles