Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledáte TOP rostoucí psací stoly ? Řešíte minimalizaci interiéru?

1. 03. 2020 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Výhodou je, když rostoucí stůl  může používat běžně nejen malý školák, ale i rodiče. Pokud je pracovní plocha dostatečně velká a výšku stolu lze nastavovat snadno,  můžeme skutečně hovořit o takovéto výhodě. V dnešní době je trendem "minimalizace", tak proč kupovat stoly dva, když stačí jen jeden. Vybrali jsme stoly od výrobce MAYER, které tuto výhodu mají.


Rostoucí stůl EXPERT 32E1 18


Velká psací deska je široká 120 cm, hluboká 75cm. Pohodlnou změnu výšky stolu lze nastavit otáčením boční páčky. Aktuální cena včetně DPH činí 15.120 Kč.

rostoucí nábytek

Výrobce MAYER nabízí velký stůl EXPERT s velkou výbavou již v základní ceně, a to v neutrální bílé barvě. Desky stolu jsou  z prvotřídní březové překližky s povrchovým bílým laminem a kombinují tak přírodní materiál s vysokou odolností. V základní výbavě jsou možnost naklápění přední pracovní plochy, velká vysouvací zásuvka, ergonomická měkká opora zápěstí a boční háčky pro zavěšení  dětské školní brašny či tátovy aktovky. Nastavování výšky stolu lze snadno a rychle měnit  otáčením snadno přístupné boční páčky.  Více informací na stránkách výrobce ZDE.


Rostoucí stůl RACING 32R2 18 - cenová akce


Velká psací deska je široká 120 cm, hluboká 75cm. Pohodlnou změnu výšky stolu lze nastavit otáčením boční páčky. Aktuální cena včetně DPH činí 12.230 Kč a za pouhou 1 korunu lze přiobjednat Držák knih (více o cenové akci ZDE).

rostoucí nábytek

Rostoucí stůl RACING je cenově dostupnější, avšak má obdobnou výbavu jako stůl EXPERT. V základní výbavě je možnost naklápění přední pracovní plochy, velká vysouvací zásuvka, ergonomická měkká opora zápěstí ( montáž nalepením není nutná ) a boční háčky pro zavěšení  dětské školní brašny či tátovy aktovky. Nastavování výšky stolu lze snadno a rychle měnit  otáčením snadno přístupné boční páčky.  Více informací na stránkách výrobce ZDE.

Oba tyto stoly lze doplnit navíc nejen pojízdným kontejnerem, ale i praktickým držákem knih / not s poličkou. Držák lze pod poličku dle potřeby zcela zasunout.  

rostoucí nábytek

Rostoucí židle i pro sezení  rodičů


K rostoucímu stolu se vždy doporučuje dokoupit rostoucí židli, protože jen tak lze nastavovat celou sestavu sezení ergonomicky správně. Nejdříve nastavíme správnou výšku sezení a teprve pak správnou výšku pracovní plochy. Budeme sedět ergonomicky správně a předcházet tak únavě a zdravotním problémům. Doporučujeme jen takové židle, které lze nastavit i pro výšku a hloubku sezení rodičů, nejen dětí.

rostoucí nábytek - židle

Veškeré výše uvedené výrobky MAYER  lze zakoupit u internetových prodejců, vždy v originálním balení výrobce pro snadnou montáž doma. Více informací na www.mayer.cz - mapa autorizovaných kamenných prodejen.

rostoucí nábytek Mayer






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hledáte TOP rostoucí psací stoly ? Řešíte minimalizaci interiéru?:

Hledáte TOP rostoucí psací stoly ? Řešíte minimalizaci interiéru?
Hledáte TOP rostoucí psací stoly ? Řešíte minimalizaci interiéru?
Hledáte TOP rostoucí psací stoly ? Řešíte minimalizaci interiéru?
Hledáte TOP rostoucí psací stoly ? Řešíte minimalizaci interiéru?
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Ty židle jsou super
Obrázek uživatelky
profil
2x kroj a já ho potřebujiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je třeba kliknout vždy na nadpis a nebo pak dole na F5
Obrázek uživatelky
profil
Já jen 3 kousky, ale i tak dobrý Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Otevírám to celých 15 min. a nic Smajlík Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles