Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Muž roku 2019 - finalista č. 11 - Vojta Urban

Letošní ročník soutěže o nejkrásnějšího muže České republiky Muž roku 2019 zná své finalisty. O titul a postup na světové soutěže krásy zabojuje dvanáctka svalovců. Jsou mezi nimi studenti, učitel, tenisový trenér i zámečník. Tito a mnozí další se 23. srpna 2019 v Náchodě utkají o titul Muž roku 2019.

Muž roku 2019 - finalista č. 11 – Vojta Urban:



Jméno: Vojta

Příjmení: Urban

Věk: 25 let

Znamení: lev

Bydliště (město):
Pocházím ze Vsetína, nicméně 6 let bydlím v Praze.

Škola/zaměstnání: Pracuji v oblasti zdraví a životního stylu a s mým týmem pomáháme lidem od bolesti zad, únavy, přebytečných kil nebo také psychických problémů.

Muž roku 2019 - finalista č. 11 - Vojta UrbanVaše motto: Všechny překážky jsou pouze v naší hlavě.

Zájmy: Rád čtu, sportuji a mou velkou vášní je poznávání toho, jak funguje lidské tělo a mysl.

Oblíbené jídlo: Řízek s bramborovou kaší nebo prakticky cokoliv sladkého.

Jak dlouho Vám trvá ranní příprava: Ráno je pro mě základ úspěšného a pohodového dne, takže vstávám docela brzy (kolem 5:15) a na ranní rutinu nedám dopustit během celého týdne. Dám si studenou sprchu, krátkou procházku a naplánuji celý den. Většinou mi to trvá zhruba hodinku.

Kdo Vás do soutěže přihlásil, přip. proč: Přihlášku jsem nakonec poslal sám, nicméně bylo to na základě mnoha impulzů z mého okolí.

Co od účasti v soutěži Muž roku očekáváte: Poznání nového oboru a prostředí, nasbírání zkušeností a dovedností v jiném odvětví a také seznámení s mnoha super lidmi, což už se částečně naplnilo třeba během našeho soustředění.

Co byste na sobě změnil: Učím se pracovat s mou netrpělivostí. Doba je dneska strašně rychlá a spoustu věcí můžeme mít prakticky ihned, ovšem potom je pár věcí, které urychlit prostě nejde, a s tím občas vnitřně bojuji.

Jaká vlastnost Vás nejlépe charakterizuje: Toužím neustále posouvat věci kupředu, nacházet nová řešení a téměř nikdy mi u toho nechybí úsměv na tváři.

Jaká by měla být Vaše životní partnerka: Člověk si může vymodelovat ideálního životního partnera, ale nakonec je to podle mě stejně nějaké vnitřní nepopsatelné kouzlo, které vytvoří ono životní pouto. Nicméně by pro mě určitě měla být oporou, měla by o sebe pečovat, projevovat svou ženskost a chtít být dobrou matkou našich dětí.

Čeho si u žen nejvíce vážíte: Nejvíce si na partnerce vážím toho, když ji mohu zcela důvěřovat.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Muž roku 2019 - finalista č. 11 - Vojta Urban:

Muž roku 2019 - finalista č. 11 - Vojta Urban
Muž roku 2019 - finalista č. 11 - Vojta Urban
Muž roku 2019 - finalista č. 11 - Vojta Urban
Muž roku 2019 - finalista č. 11 - Vojta Urban
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !