Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 12 2. 2020 – Lukáš

12. 02. 2020 | Poslední díl
Na co se můžeme těšit v dalším speciálu kulinářsko-hostitelské show Prostřeno? Na prima pohodovou partu amatérských kuchařů a seznamku pěti osamělých srdcí, kde budou muži v mírné převaze. A téma potvrdí i úkol týdne – soutěžící mají připravit „HEISSE LIEBE“ tedy „horkou lásku“ - horké maliny se zmrzlinou.

Hosté si mohou navzájem předávat vzkazy a ukládat je do speciální krabice. Kdo dostane nejvíc laskavých pozdravů a vzkazů? A kdo nejlépe uvaří a své kolegy pohostí? Na koho zamíří Amorův šíp? Sledujte Prostřeno! až do konce a dozvíte se to! A pokud vám někdo z účastníků padne do oka, neostýchejte se a ozvěte se mu! Dejte lásce šanci!

Prostřeno – 12 2. 2020 – Lukáš:


Prostřeno – 12 2. 2020 – LukášVe středu 12.2. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno nemluvný řezník Lukáš (27). Uprostřed týdne zůstaneme v Praze, kde žije ve skromných podmínkách osamělý mladý řezník. Nemluvný Lukáš byl trochu smutný, když po pondělku nedostal žádný vzkaz. Chmury po rozchodu s poslední přítelkyní zahání sportem a cvičením. Strohý nuselský byt je spíš takové mládenecké doupě a ženská ruka by mu jen prospěla.

Potřeboval by přítelkyni nejen pořádnou, ale také cílevědomou, aby ho nasměrovala a víc motivovala. Kolik sympatií Lukáš vzbudí, až se předvede jako kuchař, společník a hostitel? S tím má trochu potíž, Lukáš pokulhává v bontonu, večeři servíruje nejprve mužům, na stole chybí sůl a bude jí třeba. Na vaření má v kuchyni místa dost a jako řezník by mohl umět vařit, jenže pořád se učí, jeho česká klasika by chtěla více dochutit.

Kromě masa a koření potřebuje guláš také hodně cibule, co na to její zapřisáhlý nepřítel Slávek? A k hlavnímu chodu bude i domácí knedlík - Lukášova (celkem povedená) premiéra. Příjemným překvapením je úvodní sytá vajíčková roláda ve slaninovém kabátku. A platilo by to i o hovězím vývaru se zeleninou, polévka je však stejně jako hlavní chod poněkud nedosolená a má neobvyklou vložku – křupavé kostičky. Krutony ale Lukáš naštěstí podává zvlášť.

Do štrúdlu nastrouhá kvůli chuti a vitaminům jablka neoloupaná, prý mu takto moučník více chutná. Jeho „horká láska“ horká nebude a zatím to moc žhavě nevypadá ani mezi Lukášem a holkami. A komu se podaří postavit nejvyšší domeček z karet?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lukáš, ve středu 12.2. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 12 2. 2020 – Lukáš:

Prostřeno – 12 2. 2020 – Lukáš
Prostřeno – 12 2. 2020 – Lukáš
Prostřeno – 12 2. 2020 – Lukáš
Prostřeno – 12 2. 2020 – Lukáš
Prostřeno – 12 2. 2020 – Lukáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !