Slunečná - 23. díl - Svatební pochodSlunečná - 23. díl - Svatební pochod Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 29.03. 2020
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno – 24.10. 2019 – Jitka

24. 10. 2019 | Poslední díl
Ve Zlínském kraji se sejde pestrá parta dvou mladých mužů a tří žen. I ty se docela liší: Patrícia je Slovenka, která působí drsně a řídí kamion. Jitka je spíš romantička, která jako mladá odešla do Itálie za láskou a zůstala tam přes patnáct let. Vrátila se a dnes by se ráda vdávala. Jako poslední uvaří spokojená maminka dvou dětí. Pro paní Alenu je smyslem života její spokojená a svorná rodina.

Úkolem týdne je francouzská specialita mousse, což je sice pěna, nejčastěji čokoládová, ale protože hned v pondělí se nejmladší popleta Mirek poněkud ztratí v překladu a myslí si, že jde o myš, tahle legrace se pak jako červená nit táhne celým týdnem. Soupeři drží s Mirkem basu a musí zapojit fantazii, aby „myši“ bavily dál. Budou i chutnat? Každý soutěžící k zadání přistoupí podle svého naturelu…

Prostřeno – 24.10. 2019 – JitkaJinak se bude vařit kuchyně italská, česká nebo moderně odlehčená, jen dezerty budou jako přes kopírák – nepečené, ze sušenek či piškotů a s ovocem. Najde se nějaký úspěšný taktik, nebo vyhraje ta nejlepší večeře svému kuchaři 60 tisíc korun? Složí nejmladší hostitel závěrečné zkoušky a z amatérského kuchaře se stane profík? Kdo ze soutěžících bude divákům nejsympatičtější a získá odměnu deset tisíc? Sledujte Prostřeno! každý všední den a hlasujte!

Prostřeno – 24.10. 2019 – Jitka:


Ve čtvrtek 24.10. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Jitka (40). Čtvrtá hostitelka prožila patnáct let v Itálii, kam odešla jako mladičká za láskou, ale vrátila se domů, a přestože kvůli práci stále často cestuje, už ji to nebaví tak jako kdysi a radši je doma se svým partnerem. Prý by se ráda vdávala... Jitka připraví lehkou letní kuchyni, aby byla nějaká zdravá změna.

A zeleniny je v jejím menu opravdu hodně: z cukety jsou úhledné cuketové závitky, druhý chod je „vymazlený“ chřestový krém. Jitka, která se snaží omezovat sacharidy, se v jídle docela vyzná, a proto ji stále překvapuje, kolik toho budoucí kuchař Mirek neví a co všechno ještě v životě neochutnal. To se týká polévky nebo třeba uzeného lososa či rukoly. O mousse ani nemluvě… Všechny proto zajímá, jak dopadl ve škole benjamínek týdne.

Mirek ale soupeře dál napíná – obstál u závěrečných zkoušek? I Jitka drží s partou basu a připraví pěkné myšky, ty ale budou opravdu k jídlu. Na hlavní chod připraví růžovou vepřovou panenku a k ní jen grilovanou zeleninu. Bude ale třeba Michalovi lehká příloha stačit? I Patrícia by uvítala spíš nějaké brambory, grilovaná zelenina je pro ni lehce nahořklá. Jitka a Alena v kritice z její strany však už vidí hlavně taktiku…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jitka, ve čtvrtek 24.10. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 24.10. 2019 – Jitka:

Prostřeno – 24.10. 2019 – Jitka
Prostřeno – 24.10. 2019 – Jitka
Prostřeno – 24.10. 2019 – Jitka
Prostřeno – 24.10. 2019 – Jitka
Prostřeno – 24.10. 2019 – Jitka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda