Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte se společností HARIBO o bonbóny, které nezkazí žádnou zábavu

30.09. - 6.10. 2013 | Aktuální soutěže
Společně s příchodem modrých skřítků do kin uvedla na český trh šmoulí novinku také společnost HARIBO. Želatinové bonbóny HARIBO Šmoulové jsou k dostání ve třech provedeních: Šmoula, Taťka Šmoula a Šmoulinka.

Každé balení HARIBO Šmoulů přináší sladké dobrodružství s malinovou příchutí. Bonbóny tvarem připomínají malé modré skřítky s bílými čepičkami, a nechybí ani  Taťka Šmoula s červenou čepičkou a Šmoulinka se žlutou čepičkou, typickou pro její blond vlasy. Bonbóny HARIBO Šmoulové jsou na českém trhu k dostání ve 100 gramovém balení. Vyberte si svého modrého skřítka a společně s firmou HARIBO se vydejte do světa fantazie a chutí.
HARIBO

Hans Riegel založil společnost v roce 1920 pod názvem HARIBO – Hans Riegel Bonn. O dva roky později vytvořil „Tančícího medvídka“  - figurku z želé s ovocnou příchutí. Tato figurka se stala později světově proslulou jako HARIBO „Zlatý medvídek“ – „Goldbären“.  Své želatinové výrobky dodává téměř do stovky zemí světa. „Zlatí medvídci“ jsou vyráběni z želatiny přírodního původu. Od poloviny třicátých let dodnes jsou prezentovány produkty HARIBO známým sloganem: „HARIBO chutná malým, stejně tak i dospělým“. Více naleznete na www.haribo.com
HARIBO

Pravidla soutěže:
Soutěž se polečností HARIBO o bonbóny, které nezkazí žádnou zábavu, probíhá od pondělí 30. září 2013 do neděle 6. října 2013.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá od společností HARIBO sladké balíčky s bonbóny HARIBO Šmoulové, HARIBO Happy Cherries, HARIBO Goldbären a HARIBO Funny Cubes.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 7. října 2013 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. října 2013 poštou na adresu uvedenou v registraci.

Nápovědu k soutěžní otázce najdete na stránkách bonbónů HARIBO
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !