Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o kalendáře z Vašich fotografií od PIKLIO.cz

14.01. - 27.01. 2013 | Aktuální soutěže
S novým rokem neodstrojujeme jen vánoční stromečky, z našich zdí také sundáváme loňské kalendáře.

Společnost PIKLIO.cz jednička na trhu v tvorbě fotoproduktů, Vám proto přináší soutěž o krásné kalendáře z Vašich fotografií. Soutěži můžete o jednoměsíční nástěnný kalendář A4 v hodnotě 389,- Kč.

Pro dalších pět soutěžících, kteří správně odpoví je připraven dvouměsíční nástěnný kalendář A4 v hodnotě 199,- Kč 
Kalendáře od Piklio.czTvorba kalendářů z Vašich fotografií je v PIKLIO.cz jednoduchá a rychlá, díky online editoru. Pro tvorbu produktů nemusíte instalovat žádný software, stačí jen připojení k internetu, nahrát fotografie, rozvrhnout je po měsících a potvrdit objednávku.

Kalendáře jsou ideálním dárkem pro Vaše babičky a dědečky, kteří pak mají své děti a vnoučátka celý rok na očích.Takový kalendář příští rok určitě nevyhodí a schovají se jej na památku.
A Vy svůj projekt, můžeme také ukázat všem přátelům, třeba na Facebooku díky sdílení.

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o fotoknihu a kalendář z Vašich fotografií od Piklio.cz probíhá od pondělí 14. ledna do neděle 27. ledna 2013.
Pravidla vyhodnocování soutěží
Výhru májí šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

6 z vás, kdo splní podmínky soutěže, může získat luxusní fotodárek od Piklio.cz:Piklio - fotokalendáře

1. místo: Jednoměsíční kalendář

2.-6. místo: Kalendář A4 dvouměsíční


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 28. ledna 2013 a výherci budou zveřejněni v kategori Výherci soutěží. Po ukončení soutěže obdrží výherci na email kód pro objednání svého dárku.


Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 27. ledna 2013.

Nápovědu k soutěžním otázkám hledejte na www.piklio.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !