Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž se Zlatými Slevami o multifunkční mixéry a trekingové hole

21.10. - 3.11. 2013 | Aktuální soutěže

ZlatéSlevy.cz  přinášejí 

recept na dobrou náladu!


Je tomu již chvíle, co vládu převzal podzim a čaruje svými studenými a občas i deštivými kouzly. Pokud vás trápí pochmurné a šedivé počasí, máme pro vás recept na zlepšení nálady! Zásobte se šátky a šálamivitamíny, dortem či vínem, přezujte pneu  a vyražte někam na výlet či dovolenou!

Máme pro vás recept i na domácí použití

Udělejte si radost a obměňte váš šatník, a to za super ceny! Nakupujte oblečení i módní doplňky se slevou až 85%! V sekci móda vybírejte z módy dámské, ale můžete udělat radost i svému muži nebo dětem. Slevový magazín vás informuje, co je teď v trendu.

Uvařte si teplý čaj a schovejte se pod deku, otevřete si Zlaté Letáky a prostudujte si, kde nabízejí nejvýhodnější ceny. Naleznete zde akční letáky ze supermarketů jako např. Tesco, Albert či Penny market, ale také katalog Ikea a desítky dalších.

Zapojte se do našeho věrnostního VIP klubu Zlatých Slev, sbírejte zlaťáky a vyměňte je za speciální výhody - super zboží nebo exkluzivní slevy!
Zlaté Slevy

Pravidla soutěže:
14denní soutěž se Zlatými slevami o multifunkční mixéry a trekingové hole probíhá od pondělí 21. října do neděle 3. listopadu 2013.

Pravidla vyhodnocování soutěží 

Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

7 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá od Zlatých slev výhru dle pořadí:

1.-2. místo: Multifunkční mixér v hodnotě 1 599,- Kč

3.-4. místo: Trekingové hole v hodnotě 569,- Kč

5.-7. místo: Pouzdro na doklady v hodnotě 169,- Kč 


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. listopadu 2013 a výherci budou zveřejněni v kategori Výherci soutěží. Výhra bude výhercům doručena nejpozději do 4. prosince 2013 poštou na adresu uvedenou v registraci.  Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky.Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 3. listopadu 2013.

Nápovědu k soutěžním otázkám hledejte na ZlateSlevy.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !