Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy a triky pro plnoštíhlé

11. 12. 2013 | Pro ženy
Jste ženou plných křivek a nevíte si rady, co a jak na sebe? Zápasíte s módními styly a nejste si jistá, zda je zvolený outfit ten pravý či ne? Přinášíme Vám přehled pár rad, tipů a triků pro plnoštíhlé ženy a dívky.

1. Najděte si svou velikost – i když to může znít jako samozřejmost, spousta plnoštíhlých žen stále nosí buď zbytečně velké pytle, nebo se naopak snaží nasoukat do příliš malého oblečení. Vezměte si s sebou na nákupy manžela, kamarádku nebo někoho, kdo Vám pomůže s odhadem Vaší správné velikosti.  Nenechte se zmást popisky a velikostmi popsanými výrobcem, každý má trochu jinou představu o té či oné velikosti.  Vyzkoušejte si, co Vám padne a v čem se budete cítit sama sebou.

nebojte se barev2. Nebojte se barev  – plnoštíhlé ženy se rády schovávají v černé barvě a je to škoda. Plné křivky plnoštíhlých žen mohou být velmi šik a přitažlivé, jen je potřeba na ně vhodně upozornit. Zkuste třeba výraznější zvířecí nebo květinové vzory. Takové vzory, kdy nejsou patrné jasné linie a vzory Vás opticky zeštíhlí a zamaskují případné nedokonalosti. Hlavní je, aby se nejednalo o geometrické vzory, které zbytečně opticky rozšiřují.

3. Volte raději větší doplňky – Nebojte se větších náušnic či náhrdelníků. Příliš malé doplňky budou v porovnání s plnoštíhlými křivkami vypadat zbytečně drobně a tím budou opticky zvětšovat, což samozřejmě plnoštíhlé ženy nechtějí.

4. Kombinujte správně barvy – na spodní část těla patří spíše tmavší barvy. Co třeba tmavě hnědé kalhoty a oranžový top či tuniky, anebo nesmrtelná klasika černé kalhoty či sukně a červený top?

5. Pořádně si vyberte látky – najděte si takovou látku, která nedělá záhyby a je Vám příjemná. Nebojte se umělých tkanin, jako je polyester. Dnešní polyester už dávno není ta umělá věc, ve které se každý potí, ale může se jednat o velmi příjemný materiál, který je vhodný na celodenní nošení na těle. Zároveň se příliš nekrčí a hezky drží tvar, což je zejména u plnoštíhlé postavy velmi důležité. Ujistěte se, že šaty obsahují i malou část pružných látek jako je elastan, který zabezpečí, že šaty budou více pružné a lépe Vám padnou.šaty pro plnoštíhlé

6. Najděte si svou přednost
– každá žena je kouzelná něčím jiným. Jste pyšnou majitelkou většího poprsí, kupte si šaty s pásem pod prsy a menším véčkovým výstřihem. Máte smyslné boky, kupte si šaty více na tělo, s délkou sukně těsně pod kolena. Jste pyšná na své nohy, pak zvolte výraznější barvu sukně a přitáhněte tím na ně pozornost.

7. Nebojte se asymetrie a řasení - nepravidelné, asymetrické tvary opticky zeštíhlí a protáhnou Vaši siluetu a ještě dodají šmrnc neobyčejnosti. Řasení lépe skryje větší bříško a případné nedokonalosti v pase.



Zdroj, foto: Lenka Mixová
www.plnekrivky.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Tipy a triky pro plnoštíhlé:

Tipy a triky pro plnoštíhlé
Tipy a triky pro plnoštíhlé
Tipy a triky pro plnoštíhlé
Tipy a triky pro plnoštíhlé
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavý článek..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
se oblékala herečka ze seriálu Drop dead diva (V těle boubelky). tam jí to fakt seklo Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles