Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajímavá interiérová řešení do obýváku a možná nejen tam

11. 10. 2019 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Každá žena naprosto miluje design, to, jak věci vypadají a jak na nás působí. Také proto ženy tak milují nakupování módy nebo prvků a doplňků do interiéru. Jsme si jisti, že je to i váš případ a rozhodně se za to nestyďte! Naopak, pojďme se nyní společně podívat na to, čím si právě interiér vašeho domu či bytu udělat zajímavějším.


Nábytek,

který zapadne do interiéru


Zaměřme se přitom na jednu z nejfrekventovanějších místností v rámci domácnosti. Tou je pochopitelně obývací pokoj, kde se často potkáváme s rodinou.

koupě obývací stěnys
Tyto prostory tak mnohdy bojují s místem. Velkoplošná obrazovka ploché televize sice již zpravidla příliš místa nezabere, ale je zase potřeba mít na ni dobrý výhled. Přesto ale potřebujeme také nějaké místo, které slouží k ukládání věcí. Tím mohou být třeba rodinná alba nebo mnoho jiných společných vzpomínek. V tom případě přichází ke slovu koupě obývací stěny. Ty mohou mít třeba vitríny, kde lze vystavit rodinné fotografie nebo cokoliv, co se nám líbí. V současné době je velmi populární mít tato místa osvětlená pomocí LED pásků. Určitě se také rozhodněte, zda se vám líbí nábytek:

    • Moderního designu
    • Klasického střihu


Na trhu dnes najdete spoustu produktů, které uspokojí milovníky každé z těchto kategorií a budete tak moci doplnit libovolný styl interiéru. Pokud jsme výše zmiňovali televizi, můžete si vybírat také ze stolků pod televizi a různých polic, které jsou také častou volbou pro obývací stěny vedle televizí. Pokud si navíc koupíte komplet obývací stěny, můžete obývací pokoj bavit prakticky během jednoho nákupu.

Kvalitní posezení a relaxace


Protože obývací pokoj je samozřejmě hlavním místem pro relaxaci v rámci našeho domu či bytu, určitě se vyplatí investovat do kvalitní sedačky. Někdy ale kvalitní sedačku máme, ale už má něco za sebou. V takovém případě můžeme zvolit některé pěkné potahové látky, kterými můžeme sedačce vdechnout nový život. Díky tomu nemusíte starý kvalitní nábytek vyhazovat, a ještě ušetříte peníze.

V současnosti je k dispozici na trhu velké množství látek, které zvládnout třeba i vyšší zátěž. Odolají tak neposedným ratolestem nebo zvládnou i nějakého toho domácího mazlíčka. Někteří lidé také preferují klasickou látku, jiné oslovují výrobky z ekokůže. Záleží na vkusu každého.

Také dveře mohou být interiérovým doplňkem


Vstupní branou do každého pokoje jsou zpravidla dveře. Nejinak je tomu v případě obývacího pokoje. Zejména v menších bytech to však může být někdy problém. V těchto situacích přichází ke slovu úsporné zasouvací dveře. Ty dokáží ušetřit elegantním způsobem opravdu hodně místa. Stále častěji je také lidé volí jako zajímavý doplněk moderních interiérů. Na výběr jsou zpravidla varianty, které jsou uchyceny na stěně, nebo potom varianty, které se zasouvají do kazety, či chcete-li do pouzdra ve stěně.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka