Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se obléct do sněhu a hor?

31. 01. 2023 | Trendy
Columbia





CO NEPODCENIT PRO POHODU A RADOST ZE SPORTU, AKTIVNÍHO ODPOČINKU V ZIMNÍCH PODMÍNKÁCH


Bílá zima je sice zatím stále v očekávání, ale sezóna zimních prázdnin, kdy se budeme oddávat zimním sportům, sněhovým radovánkám i procházkám v horách se nezadržitelně blíží. A jak říkají milovníci outdoorových aktivit:  „Neexistuje špatné počasí, jen špatné oblečení.“ Kvalitní funkční oblečení je základem pro to, abychom si své oblíbené venkovní aktivity v tomto ročním období pohodové užili.

ColumbiaModerní technologie značky Columbia vás udrží v teple a suchu, ochrání před větrem a mrazem, ale zároveň zachovají oblečení prodyšné. Důmyslné střihy v kombinaci se strečovými technickými materiály Columbia umožňují při sportu svobodný pohyb. Oblečení lze pro maximální komfort efektivně vrstvit, a to včetně bund, které jsou samy o sobě funkční, tudíž svým majitelům umožňují přizpůsobovat oblečení aktuálním průběžným rozmarům počasí nebo aktivitám (např. při skialpinistických výstupech). A společně pak tvoří tandem maximální ochrany v extrémních zimních podmínkách. Oblečení Columbia nabízí také řadu dalších užitečných vychytávek v podobě nastavitelných kapucí, manžet, odvětrávání, množství různých i skrytých kapes, nepromokavých zipů či lavinové technologie RECCO. Značka Columbia tak nabízí atraktivní ucelené zimní kolekce do sněhu pro celou rodinu, a to včetně doplňků jakými jsou čepice, rukavice a samozřejmě i funkční zateplená obuv s pokročilými technologiemi Columbia pro trakci na sněhu a ledu.
Columbia







Napříč kolekcí letos expanduje oceňovaná špičková technologie Columbia Omni-Heat Infinity. Termoreflexní podšívka se zlatými tečkami je nejen prodyšná, ale hlavně poskytuje až o 40 % více tepla. Se zateplením kombinujícím různé formy a úrovně recyklované péřové výplně se syntetickým zateplením tak Columbia poskytuje maximální výběr a komfort lehkých a zároveň teplých bund. Technologie Columbia Omni-Heat Infinity je zastoupena v široké škále bund, funkčních mikin čispodním prádle, v čepicích, rukavicích i obuvi.

Letošní novinkou na poli technologií Columbia je Omni-Heat Helix poskytující efektivnější management tepla. Jedná se o vzor pěnových termoreflexních polštářků ve tvaru šestiúhelníků, které efektivně řídí cirkulaci tepla u těla, prodyšnost a sucho při aktivitách v chladném počasí. Technologii Omni-Heat Helix naleznete na rubu spodních a středních vrstev oblečení, ale také v čepicích či rukavicích.    
Omni-Heat Infinity







Je důležité vybírat si zimní oblečení podle aktivit, které na horách provozujete. Pokud se hodně pohybujete, vyznáváte skiaplinismus nebo i výšlapy za sjezdy v panenském sněhu apod., vhodné jsou lehčí (na sebe vrstvitelné) samofunkční bundy s možností například vepnout hybridní lehkou péřovou bundu, kterou lze pak sbalit do vlastní kapsy. Tyto bundy pak stačí doplnit o funkční střední a spodní vrstvu oblečení a budete připraveni na jakékoliv podmínky i rozmary hor. Pro klasické lyžaře jsou pak vhodné jednovrstvé teplejší bundy a kalhoty s technologiemi Omni-Heat. Jste-li spíš rekreačním zimním sportovcem, fanouškem aprés-ski na čerstvém vzduchu nebo trávíte-li čas odpočinkovými procházkami a dohlížením nad radovánkami dětí, doporučujeme silnější a více zateplené svrchní bundy. Nepodceňte však ani obuv. Ta musí být do sněhu minimálně kotníková, voděodolná a zateplená s protiskluzovým vzorem a technologií podrážky. Vlajkovou zimní botou značky Columbia je model Bugaboot Celsias s technologií Omni-Heat Infinity.

Značka Columbia Sportswear, lídr v oblasti outdoorového sportovního vybavení, nabízí i letos širokou kolekci atraktivních funkčních zimních outfitů a doplňků od hlavy až k patě pro muže, ženy i děti. Vše lze libovolně kombinovat i barevně sladit dle vlastních preferencí s ohledem na účel či aktivitu, styl a look. Zapomeňte na hibernaci a jděte vstříc novým zimním dobrodružstvím. S Columbií budete prostě v pohodě, teple a suchu v podstatě kdekoliv a kdykoliv.

Zde je pár tipů na zimní výbavu se zmíněnými technologickými novinkami, které by vám neměly chybět:

Na lyže nebo snowboard? Lyžařská bunda Columbia Snow Slab Black Dot


Lyžařská bunda Columbia Snow Slab Black Dot využívá syntetickou výplň a pokročilou termoreflexní izolaci Omni-Heat Infinity, díky které zůstanete i v zimním počasí v teple. Je vybavena také technologií Omni-Heat Black Dot, což jsou speciální puntíky na povrchu, které zachycují a uchovávají teplo slunečních paprsků, jimiž tepelnou izolaci této bundy ještě zvyšují. Své vlastnosti si bunda díky voděodolné technologii Omni-Tech zachovává i za mokra. Bunda je vyrobena z optimálně pružné tkaniny, takže neomezuje v pohybu ani na náročnějších úsecích sjezdovek. Je vybavena spoustou kapes a funkčních prvků. Cena je 9 199 Kč. K dispozici je v pánské i dámské verzi a barevně lze sladit s lyžařskými kalhotami, mezivrstvami i doplňky do celkového atraktivního outfitu.
 

Zimní hike či skialp?


Columbia Titanium Platinum PeakJste-li lovci sněhových plání a svahů plných prašanu, oceníte pohodlnou lyžařskou bundu Columbia Platinum Peak 3L z prémiové kolekce Titanium, která je ideální např. na skialpy. Je nabitá praktickými funkcemi a ochrání vás za jakýchkoli podmínek. Nabízí nejen voděodolnou a zároveň prodyšnou konstrukci s tkaninou Omni-Tech s uzavřenými švy, ale také řadu praktických kapes a nastavitelných funkcí, díky kterým zůstanete vždy v teple a chráněni bez ohledu na výzvy, které si na vás sjezdovky připraví. K dispozici je ve dvou barevných variantách v pánské i dámské verzi a lehce ji barevně zkombinujete se zbytkem vybavení.

Nejen pro zimní výšlapy je nepostradatelná zateplená bunda Columbia Titanium Platinum Peak s kapucí. Je vhodná i jako tepelná mezivrstva do výše zmíněné lyžařské bundy, ale rozhodně ji lze nosit i samostatně. Pokročilá reflexní podšívka s technologií Omni-Heat Infinity a recyklované syntetické prachové peří vás vždy spolehlivě zahřeje. A s kapucí, nastavitelnými prvky a spoustou praktických kapes budete připraveni na cokoli. Je vybavena i 3bodovým výměnným systémem pro vepnutí do další vrstvy a sbalíte ji jednoduše do kapsy. mikina Columbia Titan Pass Helix

K základnímu vybavení patří mikina Columbia Titan Pass Helix, která je ideální střední vrstvou pro každou zimní outdoorovou aktivitu. Je vybavena inovativní technologií Omni-Heat Helix, má odvod potu, technologii zachycující a neutralizující zápach a příjemný strečový materiál. K dispozici je v dámském i pánském provedení, a to vždy v několika barevných variantách.



Kolekce Columbia je k dostání ve značkových prodejnách Columbia v pražském OC Letňany, v brněnské Olympii a olomoucké Šantovce, řetězci Sportisimo, v Urban Store, ale také v řadě e-shopů jako například www.sportovna.cz, www.sportisimo.cz/columbia, www.4camping.cz.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak se obléct do sněhu a hor?:

 Jak se obléct do sněhu a hor?
 Jak se obléct do sněhu a hor?
 Jak se obléct do sněhu a hor?
 Jak se obléct do sněhu a hor?
 Jak se obléct do sněhu a hor?
 Jak se obléct do sněhu a hor?
 Jak se obléct do sněhu a hor?
 Jak se obléct do sněhu a hor?
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc