Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 6. 3. 2023 – Pavel

6. 03. 2023 | Poslední díl
Tento týden na nás čeká opět zajímavý souboj hrnců, prostírání, ingrediencí. Ale také taktiky, přiznané i nepřiznané. V Olomouckém kraji se dá dohromady parta odvážných kuchtíků ve věku teenagerovském i středním. A každý bude chtít předvést to nejlepší, co u plotny dokáže. Jak s jejich plány zatočí úkol týdne, kterým jsou šneci?  Kdo se jimi nechá rozhodit a kdo je naopak zařadí do menu tak, že nikdo nepozná, že se jedná o něco navíc?

Kuchyni budou hosté ochutnávat domácí i světovou, některým bude chutnat víc, jiným méně. Jak se povede celý týden? Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje? Vše zjistíte už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17.50 a dozvíte se víc.

Prostřeno – 6. 3. 2023 – PavelSoutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 6. 3. 2023 – Pavel:


V pondělí 6. 3. 2023 uvaří v pořadu Prostřeno kadeřník Pavel (42), který se do soutěže přihlásil sám. Pracoval jako profesionální travesty umělec, kadeřník a vizážista. Žije se svým partnerem Míšou, se kterým je v registrovaném partnerství. Doma jim dělají společnost tři kočky a tři kocouři.

Přihlásil se sám, protože je zvědavý, jestli zvládne připravit typická olomoucká jídla, která budou krásně naservírovaná, a navíc by rád vkusně pobavil své hosty. Pokud by vyhrál, tak by zařídil kočkám kočičí tělocvičnu a udělal si s partnerem výlet do Drážďan. Jako zábavu si připraví v jednom pokoji promítání a prohlídku kostýmů, paruk a šperků, které patří k jeho koníčku – travesty show.

K tomu také promítání krátkého videa, které má 7 minut. Jídla si vybral tak, aby měl možnost v této těžké době představit pro něj typické olomoucké menu za pár kaček. Kolik bodů za své snažení nakonec dostane? Sledujte už v pondělí!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Pavel, v pondělí 6. 3. 2023 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 6. 3. 2023 – Pavel:

Prostřeno – 6. 3. 2023 – Pavel
Prostřeno – 6. 3. 2023 – Pavel
Prostřeno – 6. 3. 2023 – Pavel
Prostřeno – 6. 3. 2023 – Pavel
Prostřeno – 6. 3. 2023 – Pavel
Prostřeno – 6. 3. 2023 – Pavel
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !