Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

4 tipy na organizaci šatníku, které byste měly zkusit

2. 07. 2021 | Trendy
-Komerční sdělení-

Ve většině případů lidé nosí to, co mají po ruce ve svém šatníku. Oblečení se tak neustále opakuje, což často způsobuje pocit, že nemáte co na sebe. Abyste se tomu vyvarovali, doporučujeme uspořádat si šatník. Je to jediný způsob, jak se z oblečení nezbláznit. Máme pro vás 4 tipy pro dokonalou organizaci šatníku, které byste měli vyzkoušet.

Může se stát, že si lidé pletou organizaci šatníku s úklidem skříně. Když si dáte dohromady pár věcí, nezaručí vám to, že budete mít uklizeno na dlouho. Nezáleží na tom, zda máte velkou nebo malou skříň. Ať tak či onak, bez důkladné organizace se to prostě neobejde. Cílem je mít vždy po ruce vše, co potřebujete, střídat módní kousky a cítit se pohodlně a sebejistě, kdykoliv skříň otevřete. Pro frustraci není místo!

4 tipy na organizaci šatníku, které byste měly zkusit
Zdroj obrázku: Pixel-Shot / Shutterstock.com

Klíčem k úspěchu je důkladný úklid


Prvním krokem k uspořádání šatníku je jeho vyčištění. Nestačí jen vyhodit pár věcí. Všechno musí jít ven. Při takové plošné čistce možná zjistíte, že se vzadu skrývají módní kousky, na které jste časem úplně zapomněli. Navíc můžete tímto způsobem vyčistit prázdnou skříň nebo šatník od prachu a případných nečistot.

4 tipy na organizaci šatníku, které byste měly zkusit
Zdroj obrázku: Kokulina / Shutterstock.com

Tip: V dnešní době jsou i levné šatní skříně vybaveny policemi, se kterými se snadno manipuluje. Zkuste toho využít při vyklízení a v případě potřeby porovnejte vnitřek skříně.

Další přichází na řadu třídění věcí


V případě, že o koupi šatníku teprve uvažujete, doporučujeme vyhledávač nábytku a dekorací, Biano.cz, kde najdete vše, co potřebujete. Ještě předtím byste však měli důkladně roztřídit své módní kousky. To znamená, že se zbavíte věcí, které jste už nějakou dobu nenosili. Vyhraďte si na to nějaký čas, abyste se mohli v klidu rozhodnout, co si ponechat a co ne.

Nezapomeňte: Vyřazené věci můžete darovat jiným lidem, kteří je potřebují mnohem více. Spojíte tak příjemné s užitečným a budete se cítit co nejlépe.

4 tipy na organizaci šatníku, které byste měly zkusit
Zdroj obrázku: Africa Studio / Shutterstock.com

Vytvořte plán organizace


Než začnete organizovat celý šatník, je důležité mít určitou představu. Doporučujeme sepsat si plán nebo si ho nakreslit na papír, abyste se jím mohli řídit. Všechno musí mít své místo. Zohledněte také to, jak často danou věc nosíte. 

Tip: Svůj šatník můžete uspořádat také podle typu oblečení, které nosíte, jeho barvy nebo způsobu nošení. To vám usnadní výběr oblečení.

4 tipy na organizaci šatníku, které byste měly zkusit
Zdroj obrázku: Nattakorn_Maneerat / Shutterstock.com

Nezapomeňte na sezónní oblečení


Ideální volbou pro uložení zimního nebo letního oblečení jsou úložné pomůcky v podobě oddělených úložných prostor. Mohou to být například vakuové pytle. Díky nim můžete snadno a rychle uložit oblečení, aniž by zabíralo příliš mnoho místa. Další možností je uložit nepotřebné kousky pro danou sezónu do zadní části skříně.

Nezapomeňte: Třídění položek podle sezónního oblečení si zamilujete díky praktičnosti. Vždy budete mít pohromadě všechny kousky pro danou sezónu, aniž byste ztratili přehled.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles