Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

7 velkých omylů v dámském spodním prádle odhaleno

26. 10. 2021 | Pro ženy
Nákupu spodního prádlo se řada lidí obává. Výběr značky, materiálu, velikosti a snesitelné ceny.... řada faktorů, které mohou volbu prádla komplikovat. Navíc je zkoušení prádla, ať už v kabince obchodu nebo doma, velmi nekompromisní, a odhaluje i nepříjemnou pravdu ohledně naší postavy.

K celému tomuto procesu koluje řada velkých omylů, které často výběr prádla ještě zbytečně komplikují. „Velikost podprsenky je vždycky stejná,“ „stahovací prádlo nemá být pohodlné, vybírejte o velikost menší,“ „tanga jsou nevhodná,“ – tyto a další omyly vám nyní vyvrátíme.

Omyl č. 1: Bílé podprsenky pod bílé oblečení


Ze všech barev podprsenek je ve skutečnosti bílá ta, která se zobrazuje pod většinou svršků. Nejhorší je zejména u bílých triček nebo halenek. Nejlepší způsob, jak podprsenku pod svršky skrýt, je investovat do barvy podprsenky, která se co nejvíce shoduje s odstínem vaší pleti nebo jej co nejlépe doplňuje. Podprsenka, která krásně splyne s odstínem vaší pokožky, je spolehlivým způsobem, jak zajistit, že zůstane skrytá i pod nejtenčími blůzam.

7 velkých omylů v dámském spodním prádle odhalenoOmyl č. 2:

Velikost podprsenky zůstává stejná


To, že velikost podprsenky je stejná celý život, je mýtus. V průměru se velikost podprsenky během života mění celkem šestkrát. Klíčem k nalezení dokonalého střihu a velikosti je vědět, že se vaše velikost podprsenky v průběhu let mění, například když přibíráte nebo hubnete nebo máte dítě, a umět se s těmito změnami vypořádat. Zkuste si podprsenku přizpůsobit každých pár let nebo kdykoli se vaše tělo změní, abyste si byla jistá, že nosíte správnou velikost i styl.

Většina žen si myslí, že jakmile zná velikost košíčku, zůstane s ní po celý život. Ale stejně jako velikost džínů, tak i velikost podprsenky, se s věkem mění. Při nákupu nového prádla je proto důležité dbát na to, aby byla podprsenka správně nasazená a vyzkoušet i jiné velikosti, pokud si nejste stoprocentně jistá. Při zkoušení by měla podprsenka ideálně sedět na prostřední háček.

Omyl č. 3: Aby stahovací prádlo fungovalo, musí být o velikost menší


Velmi častá chyba při nákupu spodního prádla. Myšlenkou tvarovacího oblečení je komprese, chcete siluetu definovat a podpořit, ne sevřít. Tvarovací prádlo by mělo být základem oblečení, které lze pohodlně nosit každý den.

Kupte si proto správnou velikost, takovou, kterou běžně nosíte. Zeštíhlující prádlo obepne vaše tělo na všech správných místech, takže se nemusíte zbytečně trápit v malé velikosti. Pokud si myslíte, že menší prádlo vám poskytne větší podporu a zeštíhlen, mýlíte se. Tvarující prádlo je navrženo tak, aby vylepšilo siluetu podle vaší skutečné velikosti.

Omyl č. 4: Spánek s podprsenkou jako prevence povislého poprsí


Spánek v podprsence nezabrání ochabnutí poprsí a nezastaví ani růst prsou nebo nezpůsobí rakovinu prsu, jak se někteří mylně domnívají. Nošení podprsenky během dne je snadný způsob, jak přidat poprsí oporu. Před spaním je ale vhodné ji sundat, aby si vaše prsa odpočinula, zejména proto, že tělo během spánku regeneruje i se přirozeně čistí, a podprsenka může tomuto procesu spíše bránit.

Omyl č. 5: Podprsenka by se neměla prát příliš často


Kromě hygienických důvodů je časté praní podprsenky dobrá věc. Znečištěné tkaniny se časem rozpadají a opotřebovávají, protože reagují s nečistotami a mastnotou na vaší pokožce. Takže pokud podprsenku budete nosit delší dobu bez praní, nejenže ji více poškodíte, ale také se vám v ní množí více bakterií.

Omyl č. 6: Tanga způsobují zdravotní problémy


Samotná tanga nevedou ke zdravotním problémům, problémy způsobují nevhodně zvolené materiály nebo střih. Pokud tanga nezůstanou na svém místě, mohou přispět k infekcím, ale není to pravidlem.

Hlavním důvodem zdravotních problémů při nošení tang jsou nevhodné materiály jako je hedvábí, satén nebo syntetické látky, které zachycují vlhkost a vytváří prostředí ideální pro infekci. Nejen tanga, ale i veškeré spodní prádlo, které používáte denně, by mělo mít minimálně bavlněný klín, který vás udrží v suchu a omezí riziko potíží. Tanga by měla být také dobře tvarovaná a přiléhavá, ale ne příliš těsná. Měla by se pohybovat s vámi, aby se zabránilo tření o nejcitlivější oblasti. Také dostatečná hygiena je zde velkým faktorem, spolu s čistým spodním prádlem minimalizuje riziko infekce bez ohledu na to, jaký styl spodního prádla upřednostňujete.

Omyl č. 7: Materiály spodního prádla jsou srovnatelné


Materiály spodního prádla se stále velmi liší. A rozdíly mezi syntetickými a přírodními tkaninami jsou značné. Mezi rozhodující faktory při výběru spodního prádla by proto měla patřit volba  kvalitního a příjemného materiálu. To  mimo jiné určuje, i jak se budete v prádle cítit. Kvalitní spodní prádlo se šije především ze 100% bavlny. Ta je vhodná i na celodenní nošení, hodí se i pro alergiky, astmatiky nebo děti. Bavlna je velmi vzdušná a na nošení příjemná.


Zdroj, foto: Trenýrkárna.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Výběr např. podprsenky je důležitý, je lepší jít do speciální prodejny, kde vždy dobře poradí
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice