Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aby pánské kraťasy dokonale seděly

15. 08. 2021 | Pro muže
-Komerční sdělení-

Ještě před pár desítkami let se pánské kraťasy nosily výhradně na sport a do města byly tabu. Situace se ale změnila a kromě společenských událostí a formálních akcí si je dnes v horkých dnech můžete vzít téměř kamkoliv. Samozřejmě, pokud zvolíte správnou velikost a padnoucí střih.

Jak pánské kraťasy vybrat?


Základním kritériem by měla být příležitost, pro kterou si je pořizujete. Jiné kraťasy se hodí do práce a jiné do města nebo na víkendové výlety. V kanceláři by měly hrát prim neutrální odstíny, od tmavě modré přes olivovou až po béžovou. Ve volném čase si naopak můžete vyhrát s detaily, pestrými barvami i vzory.

Mezi vaše favority by určitě měly patřit alespoň jedny chino kraťasy ve světlé a jedny v tmavé barvě. Absolutním must have, který nikdy nevyjde z módy jsou pak také džínové kraťasy. Jestli sháníte úplně první model, zkuste středně modrou bez výraznějších kapes nebo detailů. U dalších kraťasů už budete mít větší prostor pro experimenty. Spoustu inspirace najdete v módních časopisech, na Instagramech celebrit nebo přímo v internetových obchodech. Široký výběr kraťasů mají třeba v e-shopu Bolf.

pánské kaťasy BOLFSprávná délka a lichotivý střih


Dále je důležitý typ vaší postavy a samozřejmě také výška. Pokud si  to můžete dovolit, nebojte se jít do slim fit nebo skinny variant. Jestli ale máte pár kilo navíc, doporučujeme vsadit na jistotu a zvolit volnější střih. U sportovních modelů se pak soustřeďte hlavně na délku, protože volný a pohodlný střih by měl být samozřejmostí. Jedině tak vám kraťasy zajistí dostatek pohybu a budete se cítit dobře i po několika hodinách náročné fyzické aktivity.

Pro běžné denní nošení je optimální délka 5 cm až maximálně 8 cm nad kolena. Cokoliv delšího už se považuje za typ zkrácených kalhot, ne kraťasů. A naopak kratší šortky se hodí jenom na sport. Pokud se tedy z posilovny chystáte ještě do města nebo na skleničku, raději si vezměte něco na převlečení. Jinak byste mohli zažít nepříjemné módní faux pas.

Kvalitní materiál je základ


Povídání o materiálech by v tomto případě vydalo na samostatný článek. Ve zkratce ale můžeme říci, že investovat do kvalitní bavlny se opravdu vyplatí. V horkém létě oceníte její prodyšnost a příjemný pocit, který vám zajistí po celý den. A to jak v denimové, tak v plátěné úpravě. Syntetice doporučujeme se zcela vyhnout, ale dnes se i v pánské módě prosazuje len, bambus, konopí a další přírodní látky. Záleží jen na vás, zda některou vyzkoušíte a oblíbíte si ji.

Barvy a vzory dělají divy


Letní palmy nebo květiny na kalhoty nepatří, ale na kraťasech si je dovolit můžete. Samozřejmě jen do čistě neformálního prostředí. Parádu v nich uděláte v městském parku, na dovolené u moře i o víkendu na chatě.

Nezapomeňte na opasek


Jedním z nejdůležitějších doplňků v pánském šatníku je rozhodně opasek. Ten skvěle doplní nejen kalhoty, ale právě i chino nebo plátěné kraťasy a vlastně také ty džínové. A když náhodou nějaké to kilo zhubnete, nebo přiberete, právě pásek to dokáže rafinovaně schovat.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !