Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ALPA BATOLE je speciálně vyvinutá řada výrobků pro péči o Vaše dítě

2. 11. 2017 | Vývoj
-Komerční sdělení-

Český výrobce ALPA vyvinul speciální řadu produktů, určenou pro dítě od narození. Nese jméno Batole a zahrnuje 10 přípravků s jemným složením a shodnou parfemací. Všechny mají jedno společné: Přispívají k pohodě Vašeho dítěte!

Co jsou to opruzeniny a jak se projevují?


Jedná se o různě  rozsáhlé zarudnutí kůže nejčastěji v okolí genitálu a na zadečku. Může se objevit také v záhybech  na pažích, stehnech, krčku nebo třeba za oušky. Kůže je většinou začervenalá, někdy mokvá nebo se objevují malé bolestivé prasklinky.

Nejúčinnější prevencí opruzenin je udržet „zadeček v suchu“, úzkostlivá hygiena a použití vhodných plen a přípravků pro ošetření pokožky. Stává se, že se i přes veškerou péči, se u děťátka opruzeniny objeví. Je to většinou zvýšenou citlivostí pokožky dítěte, někdy to může být třeba reakce na pleny. Myslete i na to, že pokožka miminka ještě nemá vyvinuty mazové žlázy a proto je nutné ji často a pravidelně promazávat vhodnými přípravky. 


Alpa Batole dětský krém na opruzeninyDětská řada Alpa Batole obsahuje speciálně upravený olivový olej a zklidňující bylinné výtažky. Složení přípravků zaručuje účinnou prevenci i následnou péči o podrážděnou pokožku dítěte.


Alpa Batole dětský krém na opruzeniny


je krémová emulze voda – olej s vyšším obsahem oxidu zinečnatého pro okamžité zklidnění podrážděné pokožky a zastavení mokvání. Olivový olej jemnou pokožku miminka šetrně promaže, zvláční a zabrání jejímu vysychání a prasklinkám. Vitamín E podporuje regeneraci kožních buněk a urychluje proces hojení. S dětským krémem Batole proti opruzeninám bude zadeček vašeho miminka v nejlepší péči.


Alpa Batole dětský zásyp

Alpa Batole dětský zásyp


Proti podráždění pokožky a tvorbě opruzenin působí také Alpa Batole dětský zásyp.
Lehká konzistence ve formě prášku a jemné složení umožňují jeho použití od prvních dnů po narození miminka. Zásyp s výtažkem z olivovníkového listu zklidní pokožku a působí jako účinná prevence podráždění. Je vhodný pro každodenní hygienu miminka.

Pohodu miminka ovlivňuje celá řada událostí. Mezi nimi i vhodně volená péče spojená s každodenní hygienou.

Osvěžující sprška nebo příjemná koupel?


Můžete je střídat nebo si zvolit tu, která je miminku příjemnější. To hlavní je, aby se na každodenní hygienu miminko těšilo a obešla se bez pláče.


Alpa BatoleAlpa Batole jemný sprchový gel a Batole dětská koupel


Alpa Batole jemný sprchový gel a Batole dětská koupel tvoří oblíbenou kombinaci. Oba přípravky zaručují jemnou očistu dětské pokožky od narození. Nedráždí pokožku ani sliznice, a proto je koupel pro miminko příjemná. Přípravky obsahují olivový olej, který zabraňuje  vysoušení pokožky, pečující vitamín E a hojivý panthenol pro okamžité zklidnění.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku ALPA BATOLE je speciálně vyvinutá řada výrobků pro péči o Vaše dítě:

ALPA BATOLE je speciálně vyvinutá řada výrobků pro péči o Vaše dítě
ALPA BATOLE je speciálně vyvinutá řada výrobků pro péči o Vaše dítě
ALPA BATOLE je speciálně vyvinutá řada výrobků pro péči o Vaše dítě
ALPA BATOLE je speciálně vyvinutá řada výrobků pro péči o Vaše dítě
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
4 SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jsem vas prisla pozdravit, sbiram uz jen drobne Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkPro mě ztráta času, se sběrem bankovek se to nedá srovnat Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
4xSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
3xSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles