Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 28. 6. 2023 – Tomáš

28. 06. 2023 | Poslední díl
Nenechte si ujít Prostřeno! v tomto týdnu, které bude hodně o fast foodu. Tedy truck foodu. Protože se představí ti, kdo objíždějí nejrůznější letní akce a prezentují svou kuchyni mezi vámi. Pro vás tedy bude skvělým bonusem mrknout profíkům pod ruku, něco nového se přiučit a případně hodnotit podle toho, jak vám při poslední návštěvě jejich trucku chutnalo. Inspirujte se srdcaři, kteří dokážou na minimálním prostoru předvést neuvěřitelné představení a přesvědčit vás, že kuchyně nemusí být velká. Záleží na velikosti vášně, s jakou vaříte.

Jak se povede celý týden? Soutěžící budou bojovat možná nejen s taktikou, trémou, ale také úkolem týdne, kterým je v tomto týdnu zpracování kuřecího masa na grilu tak, aby nikdo nepoznal, že tam nemá co dělat. Budou se u stolu objevovat pletichy, nebo tentokrát půjde čistě jen o vaření? Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje? Vše zjistíte už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17.50 a dozvíte se víc.

Prostřeno – 28. 6. 2023 – TomášSoutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 28. 6. 2023 – Tomáš:


Ve středu 28. 6. 2023 uvaří v pořadu Prostřeno IT konzultant Tomáš (36), který chce lidi seznámit s japonsko-korejským street foodem. Menu si vybral, jelikož se snaží lidem tento street food přinést. A protože japonská kuchyně nemá tak výrazné chutě, vydal se směrem fúze s korejskou a sichuan kuchyní. Navíc chce lidem ukázat, že kupovat nudle za 60 korun je nesmysl, když si doma uděláte vlastní, lepší a mnohem levnější.

A také si vybral izakaya, malá jídla vhodná k odpočinku. Výzvu přijal, protože by rád ukázal, že kvalitní asijská kuchyně se dá dělat za rozumnou cenu i v našich podmínkách. Těší se především na dobrou zábavu a nové životní zkušenosti. Rád by ukázal, co se za 28 let vaření naučil. Dívejte se už ve středu!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Tomáš, ve středu 28. 6. 2023 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 28. 6. 2023 – Tomáš:

Prostřeno – 28. 6. 2023 – Tomáš
Prostřeno – 28. 6. 2023 – Tomáš
Prostřeno – 28. 6. 2023 – Tomáš
Prostřeno – 28. 6. 2023 – Tomáš
Prostřeno – 28. 6. 2023 – Tomáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !