Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní úklid? Zvádněte jej rychle, efektivně a bez námahy!

20. 02. 2018 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Pojďme letos vyřešit jarní úklid přesně takhle. Ať už se nám to líbí nebo ne, blíží se svátky jara, což znamená jediné – čeká nás opět velký úklid. Ještě jsme si nestačili vydechnout z toho předchozího a už se máme znovu vrhat na okna a dokonalou očistu našich domovů. Hrůza. Ale s námi to tentokrát zvládnete rychle a s přehledem. Máme pro vás super tip.

Čisticí bytová kosmetika s nano technologií Alori


Netoxické, bezpečné pro děti i domácí mazlíčky, a hlavně perfektně funkční a účinné. Takové jsou speciální čistící prostředky s nano částicemi, které vyrábí společnost Alori. To znamená že v produktech jsou obsaženy nano částice. Ty jsou tak malé, že proniknou nečistotami a dostanou se do všech nerovností v povrchu. Tam rozpouští usazeniny a nečistoty, které vytahují na povrch, kde je snadno setřete. Proto jsou až o 80 % účinnější než běžné čističe. Spotřeba je naopak nižší, takže vám lahev vydrží mnohem déle.
Právě díky své účinnosti vám při úklid ušetří čas i namáhavé drhnutí. Použití je velmi jednoduché. Stačí nastříkat, nechat působit a rozpuštěné nečistoty lehce setřít. Hotovo.

mytí oken beze šmouhPOMOCNÍCI PRO JARNÍ ÚKLID.


My jsme pro vás z Alori řady vybrali tři pomocníky, kteří vám usnadní jarní úklid.


Dokonale čistá okna beze šmouh


Mytí oken patří k nejméně oblíbeným činnostem. Dřete se celý den a stejně pak nějakou tu zpropadenou šmouhu objevíte! Vyzkoušejte letos nano čistič oken. K dokonalému umytí a vyleštění oken vám bude stačit utěrka (ideálně z mikrovlákna) a lahvička tohoto produktu. Jednoduše nastříkáte prostředek na okno, rozetřete a suchou utěrkou vyleštíte. V tuto chvíli máte umyto i vyleštěno. Velmi příjemným bonusem je obsah vosků, které odpuzují vodu (efekt tekutých stěračů). Takže když zaprší, nezůstávají vám na oknech nevzhledné šmouhy z dešťových kapek. Čistič můžete použít nejen na skla, ale také na parapety i rámy oken. V domácnosti se vám tento prostředek určitě neztratí, protože jej můžete použít na všechny skleněné plochy jako jsou zrcadla, prosklené dveře, poličky, skříňky atd. čističe Alori

Kuchyně zářící čistotou


Kuchyně je srdcem domova. Ale udržovat ji dokonale čistou je oříšek. Pro každodenní snadnou péči o kuchyňské povrchy vyzkoušejte přípravek Alori čistič kuchyně. Tento prostředky byl vyvinut tak, aby rozpustil mastnotu a poradí si i s připálenými zbytky jídla a tuků. K péči o vaši kuchyň vám bude stačit houbička a tento přípravek. Jednoduše nastříkáte prostředek na povrch, necháte 5-10 minut působit a setřete houbičkou. Hotovo. Nemusíte se bát použít jej i na povrchy, kde pracujete s potravinami. Prostředek má atest na použití v potravinářství. Nemusíte se tedy bát, že by se vám do potravin dostaly nebezpečné látky.

čistič vodního kameneNablýskaná koupelna


S usazeninami a flíčky od vodního kamene, se kterými neustále svádíme boj v koupelnách (především na bateriích, umyvadlech či kachličkách), je připraven si poradit Alori čistič vodního kamene. Vodního kamene vás zbaví rychle a bez namáhavého drhnutí. Nejprve je nutné navlhčit povrch. Voda slouží jako aktivační prvek. Pak jednoduše nastříkáte prostředek na povrch a necháte 5-10 minut působit (podle míry znečistění). Přetřete houbičkou nebo utěrkou a opláchnete hotovo. Vodní kámen nemá šanci! Můžete použít na umyvadla, kohoutky, sprchové kouty, kachličky, dlažbu, spáry.



S Alori pomocníky zvládnete jarní úklid levou zadní.






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jarní úklid? Zvádněte jej rychle, efektivně a bez námahy!:

Jarní úklid? Zvádněte jej rychle, efektivně a bez námahy!
Jarní úklid? Zvádněte jej rychle, efektivně a bez námahy!
Jarní úklid? Zvádněte jej rychle, efektivně a bez námahy!
Jarní úklid? Zvádněte jej rychle, efektivně a bez námahy!
Jarní úklid? Zvádněte jej rychle, efektivně a bez námahy!
Jarní úklid? Zvádněte jej rychle, efektivně a bez námahy!
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Hele ten domácí čistič mám taky vyzkoušený ale nakonec sem to spláchla od mapeie fuga fresca se to jmenuje.. a pro ženskou úplně super.. připadala jsem si jak dělník :D krásně to ty spáry obnoví Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Našla jsem super návod jak na zašlé spáry v koupelně, které mě štvou už dlouhou dobu, jelikož pořád čistím a čistím a bez efektu. Na http://bydleniii.cz/jak-opravit-zasle-spary-v-koupelne/ radí smíchat jedlou sodu, peroxid vodíku a jar a pak touto pastou pomocí kartáčku spáry vyčistit. Zkoušela jsem to a můžu říct, že je to daleko jednodušší než tekutým pískem, kterým jsem to dělala doteď. Můžu doporučit.
Obrázek uživatelky
profil
Trefila hřebík na hlavičku...
Obrázek uživatelky
profil
A ten zrychlenej přiběh i s mašlí? Ona vlastně vlála za ním.
Obrázek uživatelky
profil
27. 03. 2018 19:14 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
27. 03. 2018 19:10 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
27. 03. 2018 19:07 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
27. 03. 2018 19:04 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
27. 03. 2018 19:00 Sebrán "Mašle" za 2 bodů
27. 03. 2018 18:55 Sebrán "Beránek" za 15 bodů

Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles