Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stylové obklady nejen v koupelně

6. 10. 2018 | Moderní bydlení
Kámen a cihly – to jsou jedny z nejklasičtějších materiálů v historii celého stavebnictví. Napadlo vás někdy, že se dají skvěle využít poněkud nekonvenčně, ale o to moderněji a stylověji? Cihly nemusí být zabudovány v nosné konstrukci domu pod vrstvou omítky a kámen nemusí být určen pouze ke stavbě venkovských stavení nebo ohniště. Oba tyto materiály se totiž krásně vyjímají v interiéru!

Připadá vám, že se tyto hrubé materiály do vašeho bytu či domu nehodí? Kámen i cihly naopak vyzařují teplo svou přírodností a dokážou pokoj doslova zútulnit. Ptáte se, jak je využít?

obkladOdpovědí jsou interiérové obklady, módní alternativa k tapetám či nové výmalbě, avšak s přidanou hodnotou – vystupují ze zdi a tvoří tak na pohled i na omak extra dekoraci.

Stále častěji se tak můžete setkávat s kamenným obkladem krbů, jednotlivých sloupů nebo jen části zdi, čímž docílíme optického oddělení prostoru, například koutku pro čtení knih od zbytku obývacího pokoje.

K interiérovým obkladům se nejčastěji používá umělý kámen ze směsi drceného mramoru a křemičitého písku nebo lícové cihly. Vybrat si můžete z mnoha barevných typů.



Zdroj: OBI.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
mě se to taky líbí.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Málokdy se mi nějaké módní a moderní výstřelky líbí, ale toto je moc hezké. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mohli bychom to mít doma
Obrázek uživatelky
profil
Vypadá to hezky. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkné
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles