8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5. mezinárodní veletrh bazénů, saun, koupelen, sanitární techniky a úpravy vody

8. 02. 2010 | Výstavy

Společnost Terinvest, spol. s.r.o., pokračuje ve své výstavní sezóně v roce 2010  svými dalšími stavebními veletrhy - Nový byt a dům, Moderní vytápění, Dřevostavby, Floorexpo, Zahradní nábytek a  Aquaset, které budou probíhat ve dnech 25-28/2/2010 v Pražském veletržním areálu  Letňany. 


Pátý ročník mezinárodního veletrhu AQUASET 2010 představí zejména   bazény, sauny, sanitární techniku, úpravu vody a soutěž KOUPELNA 2010 . Svým tematickým zaměřením osloví jak platformu odborníků , tak i laickou veřejnost. Vystavované novinky nabídnou ucelený obraz ve vývoji výstavby a provozu veřejných bazénů a aquaparků a zároveň uspokojí i zájemce o logoprivátní koupelny, bazény, sauny a jejich doplňkové vybavení.


Výrazné zastoupení firem prezentuje oblast whirpoolů a masážních bazénů. V letošním roce se stal veletrh AQUASET vyhledávaným veletrhem ze strany vystavovatelů, jejichž počet se oproti loňskému ročníku navýšil. V rámci doprovodného programu byl vyhlášen druhý ročník soutěže Koupelny 2010. Účastníci představí své expozice ve dvou soutěžních kategoriích  -  funkční maloprostorovou koupelnu v rámci standardního bytu nebo multifunkční koupelnu pro využití prvků relaxační lázeňské péče v domácím prostředí.


Zdroj: Aquaset.cz


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 5. mezinárodní veletrh bazénů, saun, koupelen, sanitární techniky a úpravy vody:

5. mezinárodní veletrh bazénů, saun, koupelen, sanitární techniky a úpravy vody
5. mezinárodní veletrh bazénů, saun, koupelen, sanitární techniky a úpravy vody
5. mezinárodní veletrh bazénů, saun, koupelen, sanitární techniky a úpravy vody
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Občas na některé výstavy zabrousím, ale spíše pro inspiraci, předváděné výrobky a nabízené služby bývají cenově nedostupné.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles