Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Byl jednou jeden život - ANATOMIE, jako animovaný seriál

18. 05. 2008 | Televizní tipy

POZOR ! NOVINKA !

Byl jednou jeden vynálezce

„většina z nás byla ještě dítě… ale i naši rodičové si jistě vzpomenou na konec osmdesátých let, kdy jsme netrpělivě očekávali další díly v té době  nejoblíbenějšího seriálu Byl jednou jeden život.  Tento velmi populární seriál, který jsme dlouhá léta nemohli vidět, teď přinášíme pro nás i naše děti na DVD.“


Čtěte také o novince:
Byl jednou jeden člověk - evoluce člověka, jako animovaný seriál


Nejúspěšnější animovaný seriál Alberta Barillé o stavbě a funkci jednotlivých orgánů lidského těla obletěl svět a všude se setkal s příznivým ohlasem. Ostatně když zabrousíte na internet, zjistíte, že dnešní třicátníci na něj dodnes vzpomínají v superlativech. Byl jednou jeden životDokázal je totiž nejen zaujmout a pobavit, ale ještě jim netradiční formou přiblížil to, o čem se učili ve škole – ať už v prvouce nebo v biologii. Fakt, že se nyní všech 26 dílů na 6 DVD postupně objeví na více než 18. 000 distribučních míst PNS (v novinových stáncích, trafikách a benzínových stanicích) by měli přivítat nejen rodiče, ale především učitelé, kterým pomůže oživit vyučování.

Klasickým neuspěchaným dějem nás provází Mistr, v každém díle 26 minut nových objevů: Planeta buněk, Zrození, Tělesná stráž, Kostní dřeň, Krev, Srdce, Dýchání, Mozek… Něco jako anatomie v kostce, nebo chcete-li Komenského Škola hrou.                                      

Na každém DVD čtyři až pět epizod za 48 + 1 korunu (ona koruna navíc z každého prodaného DVD půjde na podporu léčby dětí, které onemocněly leukemií – Nadačního fondu KRTEK). První DVD vychází 13. května 2008, další pak většinou s týdenním odstupem až do poloviny července.
Byl jednou jeden život

Chtěli bychom,
aby se děti u obrazovky nejen pobavily,
ale také se něčemu naučily.


Také ostatní seriály – například Byl jednou jeden člověk, Byl jednou jeden vynálezce, Byl jednou jeden objevitel, Byl jednou jeden vesmír – by se měly postupem času jako DVD objevit.
Albert Barillé, který byl mimochodem hostem loňského ročníku Mezinárodního dětského festivalu ve Zlíně, nyní pracuje na další sérii. Její název zatím v anglickém jazyce zní Wild Instinkt. Nelehká témata se opět snaží zpracovat tak, aby je děti pochopily.

Chtěli bychom, aby se dospělí naučili s dětmi povídat o tom, co vidí. Proto je také škála potenciálních diváků hodně široká. Nejen dospělý, ale především děti od pěti šesti let až k žákům 2. stupně základní školy.

Byl jednou jeden životZáleží na dospělém – ať už rodiči nebo učiteli – co ze seriálu dětem nabídne a jakou formou. Zároveň se zahájením distribuce prvního DVD budou otevřeny speciální webové stránky www.byljednoujeden.cz, které budou informovat nejen o projektu, ale i o dalších dílech celého seriálu. Najdete tu mnoho doprovodných informací a obrázků.

Zájemci, kterým se nepodařilo sehnat 1. díl  DVD, případně jim utečou i ostatní díly, se mohou zaregistrovat na www.byljednoujeden.cz - po vydaní celé edice (po 22.7.) Vám vydavatel zašle požadované díly na dobírku.


DVD Byl jednou jeden život vychází na stáncích:
1- díl - 13.5. (opakované vydání ještě 5.6. 2008)
2. díl - 29.5. 2008
3. díl - 12.6. 2008
4. díl - 19.6. 2008

5. díl - 26.6. 2008

6. díl -  3.7. 2008



Čtěte také o novince:

Byl jednou jeden člověk - evoluce člověka, jako animovaný seriál



ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
viděla jsem to jako dítě a i teď po letech jsem z toho nadšenáSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Doma máme všechny díly ale zatím se mi nejvíc líbil ten díl zrození nebo jak..
Obrázek uživatelky
profil
jako malá jsem na to vždycky ráda koukala a teď se to líbí i malé neteři
Obrázek uživatelky
profil
Gratuluji, že je to na DVD, už jsem se moc na to těšil.Doporučuji tuto pohádku všem co ji znají, ať si ji koupí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
skvělej seriál.....už máme všechny díly doma...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles