MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Céline Dion - co o ní možná nevíte?

3. 08. 2009 | Úspěšní lidé
Její příběh zní jako pohádka. Céline Dion je popová superstar, která našla svého prince a žije šťastným životem. Její hlas si zamilovaly miliony fanoušků po celém světě. Svými hity jako Beauty and the Beast, I’m Your Lady a My Heart Will Go On dokázala, že vládne jedinečným stylem, a za svou dosavadní kariéru se prodalo více než 100 milionů jejích alb, čehož nedosáhla žádná jiná žena v dějinách hudby.

Přes všechen její talent a úspěch ji však v životě nečekalo jen štěstí. Jako nejmladší ze čtrnácti dětí vyrůstala v chudobě na předměstí Montrealu. Její rodina byla velice hudebně založená, a tak byla od malička obklopena Celine Dionhudbou. Rodiče vlastnili bar a malá Céline se svými bratry v něm o víkendu bavili hosty. Ve dvanácti letech pro ni rodiče složili píseň Ce N'etait Qu'un Reve, kterou zpívala s takovým nadšením a zaujetím, že se rozhodli poslat nahrávku Célinina vystoupení Renému Angélilovi, známé osobě kanadského hudebního byznysu. On se stal tím, kdo přebral veškerou kontrolu nad její kariérou a zajišťováním prostředků pro její první francouzsky zpívané album " Incognito ". Dokonce nechal hypotékou zastavit svůj dům, aby mohl podpořit nahrávku tohoto alba. Díky Renému získala Céline fanoušky ve všech francouzsky hovořících provinciích Quebecu.

Během dospívání se naučila anglicky a svůj styl přizpůsobila mezinárodnímu publiku. Pak začala Célinina kariéra vzkvétat. Céline získala řadu ocenění a všude sklízela jen samý pohádkový úspěch. Ale všechno pohádkové nebylo. Aby mohla prorazit i jinde, než ve frankofonních zemích, musela se naučit anglicky. Cél na toto období nerada vzpomíná, protože zvláště v prvních dvou měsících studia docházela na lekce v 9 hodin ráno a odcházela třeba i v 5 odpoledne. Byla to pro ni tvrdá škola, ale věděla, že to k úspěchu potřebuje, a tak bojovala. Od této chvíle se začal dostavovat jeden úspěch za druhým a Céline se brzy dostala mezi nejslavnější popové hvězdy. Její cesta ke slávě nebyla lemována žádnými vážnými překážkami, protože její talent a motivace ji nikdy neopustily.
Celine Dion
Komplikace však vznikly v jejím soukromém životě, v němž musela několikrát čelit nepříznivým zvratům. V roce 1994 si vzala o 26 let staršího Reného Angélila, o pět let později se ovšem rozhodla opustit showbyznys a pomáhat mu v boji s rakovinou. Po třech letech se vrátila do světa popu a to ve své velkolepé show v lasvegaském Caesar’s Palace, v níž pravidelně vystupovala téměř pět let. Jako pyšná maminka osmiletého chlapečka se navíc díky svému pracovnímu rozvrhu může kdykoli věnovat rodině.


Zdroj: ZONE CLUB TV

Sixtie
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkmá kásný hlas oproti Madoně o 100%
Obrázek uživatelky
profil
Nikdy nezapomenu na písničku My Heart Will Go On, je opravdu nádhernáSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nádherně zpívá a je sváSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
krásny hlas
Obrázek uživatelky
profil
.skvěle zpívá Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles