Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co nesmí chybět mužům v jarním šatníku v roce 2018

10. 05. 2018 | Pro muže
Nastalo jaro a je tedy čas odhodit huňaté bundy, šály a teplé čepice a zkrátka trochu obměnit šatník. A to platí jak pro dámy, tak pro pány. S jakými kousky letos určitě neudělá ostudu žádný muž?

1.    Džínovina

Hitem celého letošního roku a zejména jara a léta je džínovina. Jde o nesmrtelný materiál, který se stále vrací a již dávno není používán pouze na kalhoty. Téměř každou sezónu se objevují nové a nové kousky vytvořené z tohoto materiálu. Letošní jaro i léto bude džínovině doslova patřit. Právě teď je ta správná chvíle oprášit džínovou bundu a obléci si ji místo zimní péřovky či kabátu. Pánové se nemusí bát ani džínových kombinací. Vzít si džínové kalhoty i bundu není prohřešek. Letí také naoko obnošené, vyšisované či roztrhané kousky. Protože teploty stoupají, nemusíte se bát vystrčit z kalhot kolena.

Také džíny více na tělo jsou u pánů stále v kurzu. Zkuste například tyto v nestárnoucí modré barvě s lehce vyšisovaným efektem. Jejich velké plus je složení, které je tvořeno z 99% organickou bavlnou.

Co nesmí chybět mužům v jarním šatníku v roce 20182.    Mikiny

Pokud zrovna počasí nepřeje, můžete si pod džínovou bundu obléci nějakou cool mikinu. Trendem jsou momentálně mikiny bez kapuce s nejrůznějšími vzory i nápisy. Nebojte si pořídit mikinu, která vyjadřuje vaši osobnost či názor. Přitom neplatí, že mikina je součástí sportovního stylu. Naopak. Stále více jdou do módy také kombinace s elegantními kousky.

3.    Barvy

Ať už si na jaro oblékáte cokoliv, vsaďte na barvy. Jednou z nejžhavějších barev tohoto jara je levandulově růžová. A to i pro pány! Pravý muž si je totiž jist svou mužností natolik, že se nebojí ani růžové. Pokud se ale raději držíte při zemi, botu neuděláte ani s oranžovou, žlutou nebo červenou. Opět jsou v kurzu i výrazné a neonové odstíny.

4.    Tenisky

Dalším evergreenem v šatníku, který už se pěkných pár let drží na výsluní, jsou tenisky. Do módy se vrací také skejťácký styl, který vám určitě pomohou dotvořit třeba tenisky Vans, obuv původně kalifornských skejťáků a surfařů. Jde o klasiku, která se hodí jak ke sportovnímu outfitu, tak na odlehčení k něčemu formálnějšímu.

5.    Barevné ponožky

Džíny se stále nosí lehce zahnuté ke kotníkům (pozor, nepřehánět to), což vám dává možnost si pohrát s ponožkami. Na trhu seženete nepřeberné množství nejrůznějších motivů a podobně jako s mikinami máte možnost ukázat svou osobnost. Jste fanoušek Star Wars? Určitě oceníte ponožky s Darth Waderem. Sehnat dnes můžete opravdu cokoliv.

Autor: Petr Gürth
Zdroj, foto: Snapbacks.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak muž splňuje snad jen 1. Bod Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Cely zivot jsem dzinova
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles