Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Došla vám inspirace? Zkuste naše nápady na dárky pro muže

4. 11. 2022 | Pro muže
-Komerční sdělení-

Neustálé vymýšlení dárků k různým příležitostem po čas celého roku nevyhnutelně vede k tomu, že vám dojdou nápady. Zejména v případě, kdy takto pravidelně obdarováváte hned několik mužů, ať už jde o bratry, otce, dědečky, strýce, partnery, či prosté přátele. Máme pro vás proto hned několik tipů na dárky pro pány.

Jaké šperky jsou vhodným dárkem pro muže?


Uvažujete-li nad pořízením šperku, je u mužů situace mnohem složitější než u žen. Pryč jsou doby, kdy muži denně nosili náramky či řetízky. V posledních letech jsou podobné šperky u mužů spíše výjimkou.

Hovoříme-li o špercích pro muže, nejlepší volbou budou náramkové hodinky. Ty se k mužům skvěle hodí, zároveň mají praktický rozměr. Přednost dejte raději klasickým analogovým hodinkám například švýcarské výroby. Chytré hodinky jsou již spíše spotřebičem či sportovní pomůckou než módním doplňkem.
poukaz na nevšední zážitky
























Poukazy na nevšední zážitky


Také adrenalinové a další nevšední zážitky jsou pro většinu mužů skvělou volbou. Co máme konkrétně na mysli?

Mužům, kteří mají rádi rychlá kola, můžete dát poukaz na svezení se po okruhu v luxusním sportovním voze. Někdo zase ocení spíše možnost zazávodit si v motokáře.

Pánové, které to táhne ke zbraním, si zase jisté rádi zastřílí z ikonických pistolí, samopalů či brokovnic. Poukaz na střelnici pro ně bude nejlepším možným darem.

Kdo se rád drží spíše při zemi, toho je vhodné obdarovat poukazem do zážitkové restaurace. Ať už půjde o českou klasiku, nebo o pokrmy z kuchyní celého světa, připravte se na to, že poukaz pro dvě osoby do dobré restaurace vás vyjde řádově na tisíce korun. Za stokoruny už dnes dobrou večeři včetně sklenky dobrého vína nepořídíte.

A kdo je naopak rád nad zemí, toho jistě potěší poukaz na seskok padákem nebo bungee jumping.

Co takhle jedlá kytice?


Řezané květiny muže ani zdaleka nepotěší tak jako ženy. Jenže když se bude jednat o kytici jedlou, situace se mění! Takovou kytici můžete zakoupit, nebo ji s trochou šikovnosti vyrobit. Někdy je až dechberoucí, jak zajímavou jedlou kytici lze naaranžovat. Zdaleka přitom nemusí jít jen o zeleninu, skvěle lze využít i uzeniny, sýry, ovoce, či dokonce pečivo a vajíčka. Vlastně jde o velice umně aranžovaný dárkový koš s jídlem.

Naplánujte si společný čas


Čas je to nejcennější, co máme. Jen málokdy jej přitom druhému darujeme. Chcete-li být originální, věnujte muži společné chvíle. Nemyslíme teď jen hrátky s partnerem. Můžete naplánovat hezký výlet pro svého otce či dědečka. Třeba do míst, na která máte společné vzpomínky, nebo která mají pro daného muže speciální význam. Jistě půjde o nezapomenutelný den nejen pro obdarovaného.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Zážitkové poukazy jsou u nás stále oblíbenější. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
U nás v rodině máme hodně akční chlapy, takže když je chceme potěšit, nakoupíme jim vždy nějaké pracovní oblečení nebo kvalitní pevnou obuv. Naposledy jsme s babičkou objednávaly dědovi montérky do dílny z tohoto webu https://www.uvex-safety.cz/cs/ . Materiál je velice super a děda hlásil, že až bude zase slavit, chce další.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles