Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

ETA pomůže s jarním úklidem a umí předcházet alergiím

7. 05. 2012 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Potřebujete vysavač s extra silným výkonem, nebo vám schází menší kvalitní pomocník do kuchyně? Máte doma alergika, kterému vysávání spíše škodí? ETA ve svém produktovém portfoliu nabízí řešení.

Jaro je ideální dobou pro úklid. Na druhou stranu alergici, jejichž počet v posledních letech prudce narůstá, mají toto období spojeno s nepříjemnými potížemi. Společnost ETA nabízí antialergický, hepafiltrační ETA Violetavysavač Eta Violeta, který ocení nejenom alergici, ale i ti, kteří chtějí mít čistý a útulný domov. Díky  HEPA filtru č. 13, dokáže zachytit až 99,6 procent veškerých alergenů jakými jsou například pyly, roztoči, bakterie, výtrusy roztočů, a dokonce si velmi dobře poradí i s cigaretovým kouřem.  Velkou předností tohoto vysavače je velmi nízká hlučnost a díky promyšlenému designu výborná skladovatelnost ve dvou parkovacích polohách. Violeta se prodává s univerzálním sáčkem ETA Unibag o objemu 3,5 litru. Ten dokáže pohltit až o 25 procent více nečistot a má čtyřikrát delší životnost než běžné papírové sáčky. Navíc je 100% hygienický. Součástí příslušenství vysavače je kvalitní hubice na parkety a podlahy s dlouhou životností a v neposlední řadě praktická ETA Diestro hubice s otočným kloubem o 90°, která se dostane i do nepřístupných rohových míst. ETA Violeta je k dostání v trendové fialové barvě.
vysavače ETA

V produktovém portfoliu sáčkových podlahových vysavačů od Ety, najdete také opravdového siláka, který šetří vaše peníze a má extrémní sací výkon. Vysavač ETA Canto je chytrý silák se sacím výkonem 530W. Jeho vysoce efektivní motor má o 30% nižší spotřebu energie, než běžné vysavače. Za 5 ETA Brilantolet běžného vysávání vám ušetří cca. 1800 Kč. Jeho bohatá výbava patentovaných ETA hubic vám navíc zrychlí a zjednoduší práci.

V případě, že potřebujete rychlého pomocníka, který snadno a jednoduše pomůže v kuchyni a na malých plochách, jistě si vyberete z bohaté nabídky tyčových vysavačů, které ETA ve své produktové řadě vysavačů také nabízí. Příkladem je vysavač ETA Brilanto – dva vysavače v jednom, který vám poskytne brilantního a ideálního pomocníka pro rychlý úklid. Tento dobíjecí vysavač nezabírá místo, nemusíte za sebou tahat metry šňůry a je velmi lehký a skladný. Zkrátka výkonný a praktický vysavač.

Více na www.eta.cz


ETA Canto sáčkový podlahový vysavač





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné kousky.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle