Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Finalista X Factor - Lukáš Javůrek

13. 04. 2008 | X Factor finalisté


 Kategorie 25+

 

Lukáš Javůrek

(Datum narození: 22.09.1981)

 

Lukas-JavurekLukáš Javůrek zaujal ledovým klidem před každým vystoupením i vyhlašováním, nenapodobitelným stylem zpívání a životními názory, které vycházejí z mnoha zkušeností.

 

„V devítce jsem si myslel, že chci být kuchař, potom jsem lítal ze školy na školu bez jasné vize. Ale dnes už vím, co by bylo dobré pro život, a to je důležité," svěřil se nám. Do X Factoru mě přihlásili kamarádi. Původně jsem jim chtěl „jenom" udělat radost, proto jsem na casting nakonec šel. A podívejte se, kde jsme dnes. Ještě mi to ani nedošlo," kroutí hlavou nad svou cestou Lukáš Javůrek. „Myslím, že po prvním kole jedu domů. Ještě jsme ani nezačali a holky kostymérky už na mě neumí sehnat oblečení. Metrák třicet, to přece nemá obdoby," směje se Lukáš.

 

Rozhovor se samozřejmě stočil i na téma ženy. „Když je holka hezká a nemá nic v hlavě, tak je to průšvih. Chytrost není o tom, že má čtyři vysoké, je to o zdravém selském rozumu, jak se říká, a vnitřní vyrovnanosti."

 

Zdroj: archiv TV NOVA

 

Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !