Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Finalisté X Factor - Romantic

13. 04. 2008 | X Factor finalisté

 

Kategorie skupiny

 

Romantic

 

Skupina Romantic spolu zpívá už dlouho, je tedy patřičně sehraná. Sladěnými hlasy a připraveností okouzlila také porotce Petra Jandu, který jim dal šanci zazpívat si před lidmi.

 

Složení skupiny:

David Štefan, Milan Huňák, Banyak David

 

„Jsme šťastní, že máme příležitost zazpívat národu. Vůbec jsme nedoufali, že bychom se mohli dostat až do finále," řekl nám David Štefan.


Romantic„Teď už se nejvíc těšíme, až se poprvé postavíme na jeviště."


Všichni tři projevovali muzikálnost už od dětství. „Odmala jsem hrál na piáno a chtěl jsem být učitelem klavíru. Ve čtrnácti mě ale začali bavit diskotéky a klavír šel stranou," svěřil se David Štefan. „Zpěv mě bavil odmala. Bohužel jsem v hodinách hudební výchovy učitelce do hry na piáno bubnoval a věčně byl proto za dveřmi. Dneska mě to mrzí," přiznal se Milan Huňák. „Já jsem žádné vysněné povolání neměl a vlastně ani nemám. Možná by se mi líbilo být gynekologem," směje se David Banyak.

 

Zdroj: archiv TV NOVA

 

Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !