8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Fotoalbum
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

šumavská zima 21

Autor:POHLAVI-zena 
Fotoalbum:ŠUMAVA
Kategorie:Příroda
Klíčová slova:
Zobrazeno:785x
Vložená:08.03.2013 12:23 hod.
Hodnocení:6.79/10
Hlasovalo:379
++++++-___
FOTKA - šumavská zima 21
 < Předchozí  ZVĚTŠIT FOTKU  Následující >
Další v kategorii:
Hodnocení
Fotka se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Fotka se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Beru to, není potřeba se omlouvat, ale snad pochopíte, že někdy (zvlášť u fotek z přírody)prostě nejde napsat konkrétní název místa, které je na fotce. Pokud jsou to města nebo místa s nějakým názvem, pak to u fotek uvádím. Fotím místa a věci, co se mi líbí nebo mě nějak zaujmou a samozřejmě i místa z různých výletů, dovolených ap. A protože je někdy fotek ve fotoalbu několik set, pak k názvům přiřazuju i čísla, protože vymyslet ke každé fotce název který by se neopakoval je téměř nemožné.
Obrázek uživatelky
profil
Já se často nad sebou zamýšlím. Teď zrovna myslím na rodinu, která ode mě očekává teplo útulného domova a maminčinu kuchyní, ale pár minut ještě věnuji.
Když člověk vystavuje veřejně své fotky ve fotogalerii, riskuje to, že ne všechno se líbí všem. Každej jsme ňákej.
Váš požadavek, že mohu komentovat teprve, až vložím nějakou fotku, mi připadá absurdní. Jako bych šla na výstavu, a u vchodu do galerie musela kromě vstupenky předložit ještě svou fotku (nejlépe notářsky ověřenou, že je opravdu moje vlastní).

Je to pěkné, že se umíte někoho zastat, ale nebylo to fakt třeba. Já jsem uznevím její fotky pochválila, obodovala 10, a naznačila, že má na víc.
Obrázek uživatelky
profil
Obávám se, že na to, aby si lidé rozuměli, jsou třeba dva. Není to jenom můj problém, když mi někdo nerozumí a hned mi podkládá zlý úmysl.
Mrzí mě to a omlouvám se za toto nedorozumění. Už proto, že mám některé Tvé fotky v oblíbených.
Je to opravdu můj problém, že o fotkách přemýšlím. Taky mě napadlo "krásné...idyla" a kam asi vedou ty stopy, od toho stavení nebo k němu? A jak se jmenuje ten zalesněný vrch v pozadí?
Člověk se prostě rád z titulku něco dozví.
A když třeba muskuluska označila včera krásnou fotku jenom dd22, pokládám to za takovou neúctu ke každámu, kdo se na ni podívá, jako by naznačila: Nestojíš mi za řeč.
Obrázek uživatelky
profil
Moc se omlouvám, nechtěla jsem se nikoho dotknout ani dělat problémy, proč taky? Fotky uznevím se mi líbí, mám je mezi oblíbenými, většinou jim dávám 10. Šumavu moc neznám, pouze podle románu Když v ráji pršelo a podle fotek si představuji, že je krásná a toužím si ta místa projít.

Je to asi profesionální deformace (pracuji jako překladatelka), že mě mrzí, jak čeština upadá. Už Olča4 tady někde psala, že je teď módou vkládat série fotek pod stejným názvem a číslem a že ona o tom názvu přemýšlí a už když se rozhoduje, že něco vyfotí, ví, jaký bude mít fotka název. Myslela jsem, že tak to opravdové fotografky dělají.

Znovu se omlouvám uznevím, že jsem si dovolila naznačit, že by mě zajímalo, kde to je a na co myslela, když fotila ty stopy ve sněhu.
Obrázek uživatelky
profil
Marselada, man... DÍKY

oggovka: ano - napadlo mě, že bych to měla vyfotit Smajlík Rozhodně nepovažuju za projev neúcty tento název fotky s číslem - možná bych pro Vás měla zjišťovat GPS souřadnice šumavských plání Smajlík?
Jinak mě nenapadá, jaký konkrétní údaj máte na mysli. Většina mých fotek název míst nepostrádá, ale u této a jí podobné netuším, jakou máte představu a jaké konkrétní "kde to je" by Vás uspokojilo, když z nadpisŮ se to nedozvíte...

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles